Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πογέτ: «Μπορεί να γίνει και τρίτη μεταγραφή»


Πογέτ: «Μπορεί να γίνει και τρίτη μεταγραφή»

Ανοικτό ενδεχόμενο να κάνει και τρίτη προσθήκη η ΑΕΚ -πέρα από τους Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ- άφησε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Δείτε τι είπε για τις μεταγραφές και την απόφαση της παραμονής του.

Την ελπίδα ότι η ΑΕΚ μπορεί να ενισχυθεί με έναν ακόμη παίκτη στο φινάλε των μεταγραφών εξέφρασε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Βέροια (3-0), ο Ουρουγουανός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποκτηθεί και περιφερειακός επιθετικός (πέρα από τους Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ).

Ερωτώμενος, δε, για το θέμα της παραμονής του στην «Ένωση», άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου θα παίξουν ρόλο στην απόφασή του.

Όσο για το παιχνίδι, ο Πογιέτ δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και μιλώντας για το σερί, είπε χαρακτηριστικά πως θα θεωρούσε… μεθυσμένο όποιον του έλεγε ότι θα κάνει οκτώ συνεχόμενες νίκες.


Αναλυτικά όσα είπε ο Πογιέτ

Για το ματς: «Ήταν ένα παιχνίδι που βλέπαμε ότι η ομάδα θα ήταν κουρασμένη. Σκέφτηκα να αλλάξω κάποιον σημαντικό παίκτη αλλά τελικά πήρα την απόφαση να κρατήσω την ομάδα που κερδίζει μέχρι τώρα. Η Βέροια ξεκίνησε καλά, μας ανάγκασε να τρέξουμε κι αυτό μας έκανε να έχουμε αμφιβολίες στο παιχνίδι μας. Υπάρχουν στιγμές που η ομάδα μπορεί να πέσει και κάπου εκεί ήρθε το γκολ. Μετά ήμουν ήρεμος γιατί είχαμε τον έλεγχο. Η τύχη βοηθάει κάποιες φορές, όπως στο γκολ του Αραβίδη.

Σαν άνθρωπος είμαι πολύ θετικός αλλά αν κάποιος μου έλεγε ότι θα κέρδιζα τα οκτώ επόμενα ματς θα πίστευα πως ειναι και μεθυσμένος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, αλλά οι επιτυχίες οφείλονται στους παίκτες και ελπίζω να έρθουν σήμερα κάποιοι παίκτες για να μας βοηθήσουν στη φυσική κατάσταση. Από εκεί και πέρα μπορεί να φτάσουμε γιατί όχι τις 9 ή και τις 10 νίκες».


Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Μπορούμε να περιμένουμε γιατί ίσως στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να δουλεύουμε με 24-25 παίκτες. Λόγω εμπειρίας πρέπει να αναγνωρίσω στους τεχνικούς διευθυντές πώς είναι δύσκολο να μετακινούν παίκτες χωρίς να χάνει η ομάδα χρήματα».

Για την παραμονή του στην ΑΕΚ: «Είναι απόφαση που θα ληφθεί και από τις δυο πλευρές. Αύριο μπορεί να με θέλουν, μπορεί και όχι. Είναι νωρίς. Αύριο είναι μία ημέρα… κλειδί, κυρίως για δυο λόγους: Για τους παίκτες που θέλουμε να έρθουν, αλλά και κάποιους που θα φύγουν, ώστε να μη συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πολλούς παίκτες. Ίσως σκέφτεστε ότι η αυριανή ημέρα ίσως σπρώξει την κατάσταση προς την παραμονή ή όχι… Παίζουν όλα ρόλο για την τελική απόφαση».

Για τον αν υπάρχει ενδεχόμενο για κάποια έκπληξη, πέρα από τον Ζουκουλίνι και τον φορ, αφού είχε ζητήσει και έναν γρήγορο περιφερειακό επιθετικό: «Μπορεί! Μπορεί να γίνει αύριο… Ελπίζω».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές: «Ο πρόεδρος μου το ξεκαθάρισε: Δεν θα ερχόταν κανείς που εγώ δεν θα ήθελα. Παρ’ όλο που ξέρετε πάρα πολλά, έχουν γίνει ακόμη περισσότερα. Έχουν γίνει διαπραγματεύσεις, πολλά πράγματα. Θέλω να σας πω ότι αυτοί οι παίκτες ήταν πάντα στη λίστα. Ας μην πούμε ποιος ήταν νούμερο ένα ή δυο. Αλλά πάντα αυτοί οι παίκτες ήταν στη λίστα. Θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος, αν όλα πάνε καλά, με αυτές τις δυο μεταγραφές. Είναι αποτέλεσμα επαφών των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο και αν όλα πάνε καλά έχουμε τελειώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: