Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Βεζυρτζής: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή»


Βεζυρτζής: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα προπονητή»

Παρά τις πληροφορίες που ήθελαν τον Τούντορ να αποχωρεί κάτι τέτοιο δεν έγινε. Αύριο θα γίνει νέα σύσκεψη όπως τόνισε ο Νίκος Βεζυρτζής.

Οι πληροφορίες ήθελαν τον Ιγκόρ Τούντορ να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ, ως αποτέλεσμα της συνάντησης που ήταν σε εξέλιξη από τις 12 το μεσημέρι. Σε αυτήν μετείχαν οι Ιάκωβος Αγγελίδης, Νίκος Βεζυρτζής, Φρανκ Άρνεσεν, Λούμπος Μίχελ, οι οποίοι συνομίλησαν μέσω skype και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:30 αλλά δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση των πληροφοριών αυτών. Αντιθέτως, ο Νίκος Βεζυρτζής μιλώντας στους δημοσιογράφους που περίμεναν τους υπεύθυνους του Δικεφάλου του Βορρά τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή, η συζήτηση όμως θα συνεχιστεί αύριο.

«Θα βρεθούμε και πάλι αύριο. Δεν λήφθηκε καμία απόφαση. Δεν τίθεται θέμα προπονητή», ήταν τα λόγια του προς τους δημοσιογράφους. Κατα τη διάρκεια της τρίωρης σύσκεψης εκφράστηκαν διαφορετικές απόψεις για το πως πρέπει να κινηθεί η ομάδα από εδώ και πέρα και τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής στη θέση του, αφού το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για αυτόν και από τον κόσμο αλλά και από τη διοίκηση που δεν έχει δει σε καμία περίπτωση τα πράγματα που ήθελε.

Ο Νίκος Βεζυρτζής αναφέρθηκε και στα θέματα των τραυματισμών που συζητήθηκαν επίσης στη σύσκεψη:

«Μιλήσαμε με τον γιατρό για τους τραυματισμούς. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να έχει μόνιμα τραυματισμούς, πρέπει να βρούμε λύσεις. Ο γιατρός πιστεύει ότι οι παίκτες δεν έπαιζαν σε ομάδες με την ίδια ένταση και τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Αύριο θα υπάρξει συνέχεια τις συζητήσεις».







*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: