Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Περνούν ιατρικά Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ!!


Περνούν ιατρικά Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ

Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ πήγαν για ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν στην ΑΕΚ.


Ημέρα υπογραφών και μεταγραφών η σημερινή στην ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και ο Τόμας Πέκχαρτ, που ήρθαν αργά χθες βράδυ στην Αθήνα, ολοκληρώνουν τη μετακίνησή τους στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αργεντινός μέσος και ο Τσέχος φορ πήγαν νωρίς το πρωί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε καλά αμέσως μετά θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν.

Ο 22χρονος άσος θα έρθει δανεικός ως το τέλος της σεζόν, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια για να μπορεί να μείνει έναν ακόμη χρόνο εφόσον το επιθυμεί η «Ένωση». Ο 26χρονος στράικερ, από την άλλη, θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας.

Αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ. Δεν αποκλείεται, δε, να κάνουν ντεμπούτο την Πέμπτη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», μιας και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-1) παρέχει σχετική ασφάλεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: