Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και ήμασταν»


Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και ήμασταν»

Στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρκαδικού. «Έτσι μαθαίνουμε για τα πιο δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Αρκαδικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που περιμένει ανάλογη συγκέντρωση σε κάθε ματς -εύκολο ή δύσκολο- που δίνει ο Ολυμπιακός.

«Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν στον Αρκαδικό και τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες όπως ο Αρκαδικός».

Σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από ένα τέτοιο ματς πέρα από τη νίκη, ο Σφαιρόπουλος απάντησε: «Να κερδίζουμε παραστάσεις, ως ομάδα που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό, μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: