Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Φορτούνης: «Πολλά γράφτηκαν, δεν ισχύει τίποτα»


Φορτούνης: «Πολλά γράφτηκαν, δεν ισχύει τίποτα»

Σε όσα ακούστηκαν περί δυσαρέσκειάς του όταν έμεινε εκτός αποστολής απ’ τον Μάρκο Σίλβα απάντησε ο Κώστας Φορτούνης, ενώ σχολίασε και την προσωπική του απόδοση στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ

Σε όσα ακούστηκαν περί δυσαρέσκειάς του όταν έμεινε εκτός αποστολής απ’ τον Μάρκο Σίλβα απάντησε ο Κώστας Φορτούνης, ενώ σχολίασε και την προσωπική του απόδοση στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την εξαιρετική του απόδοση στη νίκη επί του ΠΑΣ: «Εγώ το μόνο που θέλω είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο και να βοηθάω την ομάδα μου. Οι ατομικές διακρίσεις έρχονται στη συνέχεια και είναι πάντα δευτερεύουσες».

Για τη συνεργασία του με τον Ντουρμαζ: «Έχουμε καλή συνεργασία με τον Τζίμι και στους αγώνες ακόμη και στις προπονήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη μου, με βοηθάει πολύ και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι στο μέλλον».

Για την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ: «Μου αρέσει πολύ το φάουλ. Φέτος δεν είχα βάλει ακόμη και ήμουν στεναχωρημένος για αυτό. Τα δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση τα φάουλ και μας βγαίνει και στον αγώνα».

Για τον στόχο του πρώτου σκόρερ: «Είναι ένας στόχος ο αυτός του πρώτου σκόρερ αλλά δεν το κυνηγάω, αν είναι θα έρθει μόνος του. Εγώ προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου, πρώτα από όλα είναι η ομάδα. Δεν βάζω πρώτα τον εαυτό μου. Είμαι σίγουρα χαρούμενος που είμαι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα αλλά δεν το επιδιώκω. Εγώ απλώς θέλω να βοηθάω την ομάδα μου είτε με γκολ, είτε με ασίστ».

Για τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο περί... γκρίνιας, όταν πρόσφατα ο Μάρκο Σίλβα τον άφησε εκτός αποστολής: «Πολλά γράφτηκαν, πολλά άκουσα και εγώ. Να ξέρετε ότι δεν ισχύει τίποτα. Ο προπονητής αποφάσισε για δικούς τους λόγος να μείνω εκτός. Σέβομαι κάθε απόφασή του, εγώ το μόνο που κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος. Όπως συμβαίνει πάντα, κάθε φορά που μένεις εκτός αγώνα πεισμώνεις και δουλεύεις περισσότερο, όπως έκανα και εγώ αυτή τη φορά. Έκατσα και σκέφτηκα, ξεκουράστηκα σωματικά και ψυχολογικά και δούλεψα σκληρά στις προπονήσεις».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: