Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μέχρι την τελευταία ώρα στην τσίτα η ΑΕΚ!!


Μέχρι την τελευταία ώρα στην τσίτα η ΑΕΚ

Αμείωτο μέχρι την τελευταία στιγμή θα παραμείνει το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, καθώς αναμένονται προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Ποιοι βλέπουν την έξοδο και το παράθυρο τρίτης μεταγραφής.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η τελευταία μέρα της διορίας των μεταγραφών για τον Ιανουάριο σε ό,τι αφορά την επικαιρότητα της ΑΕΚ, καθώς όπως όλα δείχνουν τα λεγόμενα του Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Βέροια για αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες, την ύστατη στιγμή θα επιβεβαιωθούν.

Υπάρχει δεδομένη θέληση στην τεχνική ηγεσία, ώστε να μειωθεί ο αριθμός του ρόστερ και ως εκ τούτου υπάρχουν παίκτες υποψήφιοι προς αποχώρηση. Πρώτος στη λίστα είναι ο Μακόλεϊ Κρισάντους για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση η Πονφεραντίνα, αλλά εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής προς ώρας αποτελεί ο παίκτης, ο οποίος διστάζει να αποχαιρετήσει.

Την ίδια στιγμή, δεν υπολογίζονται στα άμεσα πλάνα του Γκουστάβο Πογέτ οι Ανάκογλου και Φαγέ, ωστόσο η ΑΕΚ δεν θέλει να τους αφήσει ελεύθερους, αλλά να τους δανείσει και ήδη υπάρχουν ομάδες από τη Super League που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή τους, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πιο πολύπλοκη υπόθεση έχει να κάνει με το μέλλον του Ντιέγκο Μπουονανότε, καθώς στα γραφεία της ομάδας έχει φτάσει πρόταση από την Κορέα, η οποία κρίνεται συμφέρουσα για την ΠΑΕ, αλλά όπως είναι λογικό ο παίκτης δεν ενθουσιάζεται για αγωνιστικούς και οικογενειακούς λόγους με την προοπτική να μετακομίσει στην Ασία.

Αν, τελικά, υπάρξουν άμεσες εξελίξεις με τους Κρισάντους και Μπουονανότε, η ΑΕΚ θα εντείνει τις προσπάθειές της να αποκτήσει έναν εξτρέμ και ήδη στη λίστα υπάρχουν δύο ονόματα τα οποία έχουν περίοπτη θέση. Πρόκειται για τον Λασανά Μπανγκουρά (23 ετών) που αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο και τον Τζόναθαν Σαντί Ζονγκό, που είναι 26 ετών και αγωνίζεται στην Αλμερία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: