Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν επιτρέπεται να έχει τέτοια αντιμετώπιση»!


Παπαδόπουλος: «Ο Ηρακλής δεν επιτρέπεται να έχει τέτοια αντιμετώπιση»!

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έβαλε… πλάτη στους παίκτες του, παρά την ήττα από την Ξάνθη, ενώ καταφέρθηκε εναντίον της διαιτησίας, που δεν σέβεται τον Ηρακλή!

Κάλυψε τους παίκτες του ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση της SKODA Ξάνθης με τον Ηρακλή, που βρήκε την πρώτη νικήτρια με σκορ 2-0.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» δήλωσε πως η ομάδα του είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια, ενώ αναφέρθηκε στη διαιτησία, τονίζοντας πως «δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από ανθρώπους που δεν σέβονται την ομάδα μας».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου

«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι έχοντας ουσιαστικά δεχτεί ένα γκολ από τα αποδυτήρια. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, κρατήσαμε την μπάλα, αλλά πλην μίας στατικής φάσης δεν γίναμε απειλητικοί για τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, ελέγχαμε το παιχνίδι, όμως δεχτήκαμε και άλλο γκολ. Εγώ ποτέ δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αλλά η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθειά τους, τα δώσανε όλα για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα έπειτα και από την ήττα με την ΑΕΚ. Η συνέχεια είναι δύσκολη, έχουμε συνεχή παιχνίδια, όμως εγώ έχω υπομονή, πείσμα και αντέχω και τώρα στις δύσκολες στιγμές της ομάδας».

Στη συνέχεια, αν και δεν το συνηθίζει, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Βοσκάκη: «Δεν επιτρέπεται να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση από ανθρώπους που δεν σέβονται την ομάδα μας. Ο διαιτητής σήμερα έβγαλε στα πρώτα λεπτά του αγώνα δύο κάρτες στους αμυντικούς μας χαφ για φάουλ που δεν έγιναν ποτέ. Θέλουμε σεβασμό και θα τον κερδίσουμε με τη δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Κλείνοντας, είπε: «Συγχαρητήρια στη Ξάνθη, ήταν πιο φρέσκια από εμάς, είχε αποτελεσματικότητα και κέρδισε».

Σε ερώτηση για την κούραση, τα συνεχή από παιχνίδια και τον τρόπο αντιμετώπισης, δήλωσε: «Η κούραση αντιμετωπίζετε με ροτέισον, εμείς όμως έχουμε βασικούς μας παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών και έτσι δεν έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουράσουμε όσους παίκτες θέλουμε. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν συνέχεια και είναι στα όρια τραυματισμών όπως για παράδειγμα οι Μπαρτολίνι και ο Ζιαμπάρης. Σήμερα προτίμησα να ξεκουράσω τον Ζιαμπάρη. Θα προσπαθήσω να κάνω όσο το δυνατόν μικρότερο ροτέισον για να μην επηρεαστεί η ομάδα».

Για τις μεταγραφές, είπε: «Εχουμε συμφωνήσει με τον Καραγκούνη, όμως ενδεχομένως αποκτήσουμε έναν ακόμα ποδοσφαιριστή».

Για τους στόχους της ομάδας: «Θα βάλουμε κίνητρο στην ομάδα. Ξέρω πως θα το κάνω αυτό και θα το συζητήσω με τα παιδιά. Θα τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η πεντάδα είναι πολύ μακριά. Πάντως , γίνετε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Μην επαναλάβω τα ίδια. 12 παίκτες έκαναν ντεμπούτο στη Σουπερ Λίγκα φέτος».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε ο Χουάντερσον, σημείωσε: «Δεν έχω πρόβλημα με τον Χουάν, δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο που δεν έπαιξε, προτίμησα απλώς να δώσω ένα παιχνίδια στον Περνίς. Εγώ δεν σκοτώνω τους παίκτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: