Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει Κύπελλο ο Μαρκίζιο!!

Θέλει Κύπελλο ο Μαρκίζιο
Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ιταλίας εξέφρασε με μήνυμά του στο Twitter ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ο άσος της Γιουβέντους δείχνει ενθουσιασμένος από το γεγονός πως ξεκινούν για την ομάδα του οι αγώνες του θεσμού, με πρώτο αντίπαλο την Κάλιαρι. Ο Μαρκίζιο τόνισε πως το Κύπελλο είναι το τρόπαιο που πέρσι κυνήγησε, αλλά δεν κατέκτησε η «Μεγάλη Κυρία» καθώς ηττήθηκε από τη Νάπολι στον τελικό της Ρώμης.

Κατέκτησαν αήττητοι το περσινό πρωτάθλημα της Ιταλίας. Έφτασαν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, χάνοντας το τρόπαιο από τη Νάπολι. Φέτος συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, καθώς βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ έχουν προκριθεί και στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες της Γιουβέντους, όμως, δεν δείχνουν να… χορταίνουν και ζητούν κι άλλες διακρίσεις.

Αυτό φάνηκε από όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Κλαούντιο Μαρκίζιο, με αφορμή το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς για το Κύπελλο.

«Απόψε ξεκινάει για εμάς το Κύπελλο Ιταλίας, μια διοργάνωση πολύ σημαντική για όλους μας. Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό, όπως κάναμε πέρσι», αναφέρει στο μήνυμά του ο άσος της «Γιούβε».

Να σημειωθεί πως μετά την προπόνηση της Τρίτης ήταν ο Μαρκίζιο εκείνος που τόνιζε πως το Κύπελλο Ιταλίας είναι το τρόπαιο που θέλει να κατακτήσει περισσότερο από όλα, καθώς ακόμα έχει στο μυαλό του τον χαμένο τελικό της περσινής χρονιάς, με αντίπαλο τη Νάπολι, στη Ρώμη. Δείγμα πως ο αγώνας με την Κάλιαρι αποκτά μεγάλη σημασία για τους παίκτες των «μπιανκονέρι», οι οποίοι δεν πρόκειται να σνομπάρουν το θεσμό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: