Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Προτάθηκε και ο Γκέκας!!

Από την πρώτη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης έγινε το «αφεντικό» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι προτάσεις μάνατζερ για ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ξεκίνησαν να καταφθάνουν… μαζικά. Έτσι τη δεδομένη χρονική στιγμή, στη σχετική «ασπρόμαυρη» λίστα τα ονόματα είναι δεκάδες. Ένα από αυτά, είναι και του Φάνη Γκέκα, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αναζήτησης της επόμενης ομάδας του μετά την αποχώρησή του από την Λεβάντε.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 32χρονος διεθνής επιθετικός δείχνει ιδιαίτερα θετικός μπροστά στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα με τον Δικέφαλο, έχοντας συν τοις άλλοις το κίνητρο του να είναι μαζί με την οικογένειά του. Και αυτό γιατί ο ίδιος έχει μεν σύμφωνα με πληροφορίες μια πολύ καλή πρόταση από ομάδα της Κίνας, αλλά εφόσον πει το «ναι» σε αυτή τότε θα μετακομίσει μόνος του δε στη «χώρα των δράκων».

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, δεν έχει σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός καθαρόαιμου επιθετικού, όμως μόνο απίθανο δεν μοιάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Γκέκα, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ του με εν ενεργεία Έλληνες διεθνείς, όπως είναι επίσης οι Τζαβέλλας και Χολέμπας.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: