Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Ευχαριστώ» σε κόσμο και Αστυνομία!


«Ευχαριστώ» σε κόσμο και Αστυνομία
Ο ΑΓΟΡ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, όμως αυτό ήταν το λιγότερο που στενοχώρησε τους Κρητικούς. Με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, η ΚΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο «Μελίνα Μερκούρη», όπως και την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής για τη συνεργασία των δυο πλευρών, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η αναμέτρηση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη» και παρακολούθησαν τον αγώνα της ομάδας μας με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Η συμμετοχή όλων ήταν εκπληκτική και πέραν από κάθε προσδοκία μας. Ιδιαίτερα, ευχαριστούμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την δυναμική και ευπρεπή παρουσία τους, καθώς και για τη συγκινητική προσφορά τους να βάψουν τους τοίχους του γηπέδου.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου και, ιδιαίτερα, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο, Παντελή Μουρτζανό, για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε στην οργάνωση της προσέλευσης και αποχώρησης των ομάδων και των φιλάθλων, καθώς επίσης το Πυροσβεστικό Σώμα και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι κατασχέθηκε από την Αστυνομία το ποσό των 337 ευρώ σε κέρματα στις εισόδους του γηπέδου, το οποίο θα διατεθεί στο πρόγραμμα «Ρέθυμνο Assist» για την ενίσχυση των συσσιτίων απόρων συνανθρώπων μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες για την ομάδα μας»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: