Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Στον τελικό η Κορίνθιανς, περιμένει την Τσέλσι! (video)

Xάρις στο «χρυσό» γκολ του Πάολο Γκερέρο στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Αλ Αχλί, η Κορίνθιανς πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων που διεξάγεται στην Ιαπωνία.
Η Κορίνθιανς ήταν το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και το απέδειξε, έστω και δύσκολα, παίρνοντας τη νίκη-πρόκριση για τον τελικό, απέναντι στην Αλ Αχλί της Αιγύπτου.
Οι Βραζιλιάνοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και απείλησαν τόσο με τον Ντάγκλας, όσο και με τον Γκερέρο στα πρώτα λεπτά. Τελικά, στο 30' και μετά από γέμισμα μέσα στην περιοχή της Αλ Αχλί, ο Περουβιανός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφεραν, με την ομάδα του Τίτε να παίρνει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Αύριο (13/12) θα γίνει γνωστό ποια ομάδα θα βρει απέναντί της η Κορίνθιανς, αφοή η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μοντερέι από το Μεξικό.
Αλ Αχλί: Εκραμί, Ραμπιά, Γκομάα, Σολιμάν, Κεναουί, Γκέντο, Χαμντί, Σαΐντ, Ναγκουίμπ, Φατί, Ασούρ.
Κορίνθιανς: Κάσιο, Αλεσάντρο, Τσικαό, Ραλφ, Φάμπιο Σάντος, Παουλίνιο, Γκερέρο, Ντάγκλας, Έμερσον, Πάουλο Αντρέ, Ντανίλο.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: