Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Θέλει να φύγει ο Κουαρέσμα!!

Θέλει να φύγει ο Κουαρέσμα!
Τις τελευταίες του μέρες στην Κωνσταντινούπολη και την Μπεσίκτας διανύει ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, σύμφωνα με τα Μέσα της Τουρκίας.

Ο 29χρονος μέσος, ο οποίος από τις αρχές της φετινής σεζόν προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των «αετών», εκμυστηρεύτηκε στο περιβάλλον του πως έχει στείλει ήδη τα πράγματά του στην Πορτογαλία, εξετάζοντας παράλληλα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το συμβόλαιο του Κουαρέσμα με την Μπεσίκτας λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Πορτογάλος μέσος ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σκοπεύοντας να αποχωρήσει από την Κωνσταντινούπολη ακόμα και τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο «Q7» θέλει να φύγει το συντομότερο από τους «αετούς» με ομάδες της Ρωσίας και του Κατάρ να έχουν εκφράσει ήδη το ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως επίσης και οι Γαλατασαράι, Τραμπζονσπόρ, Μαρσέιγ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Παλέρμο και Λίβερπουλ.

«Από ‘δω και στο εξής διανύω τις τελευταίες μου μέρες. Αυτή την εβδομάδα θα είμαι εδώ. Τα πράγματά μου τα έστειλα στην Πορτογαλία. Αυτές είναι οι τελευταίες μέρες μου στην Κωνσταντινούπολη», φέρεται να δήλωσε στο περιβάλλον του ο Ρικάρντο Κουαρέσμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: