Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Δίψα» για εκδίκηση!!

«Δίψα» για εκδίκηση
Να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας και, ταυτόχρονα, να πάρουν εκδίκηση για την ήττα που υπέστησαν στο πρωτάθλημα, ζήτησε από τους παίκτες του ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι, μιλώντας πριν το παιχνίδι με την Κατάνια. Ο προπονητής της Πάρμα ανακοίνωσε πως θα ξεκουράσει τους παίκτες εκείνους που έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, ζητώντας από όσους παίξουν να δώσουν το μέγιστο των δυνάμεών τους για τη νίκη.

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ιταλίας προσφέρονται στους προπονητές για πειράματα, αλλά και για να δοκιμάσουν κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει πως η πρόκριση δεν είναι ο στόχος τους. Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην περίπτωση του Ρομπέρτο Ντοναντόνι, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θέλει να προχωρήσει στο θεσμό, ξεκουράζοντας, ταυτόχρονα, κάποιους από τους παίκτες που μέχρι τώρα έχουν τραβήξει πολύ… κουπί.

«Σκοπός μου είναι να ξεκουράσω όσους παίκτες είναι ταλαιπωρημένοι από τις συνεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις, χρησιμοποιώντας κάποιους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει λίγο ως τώρα. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα αδιαφορήσουμε για το παιχνίδι. Θέλουμε την πρόκριση και περιμένω από όσους αγωνιστούν να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να την πάρουν», τόνισε ο προπονητής της Πάρμα.

Η Κατάνια σας κέρδισε στον αγώνα του πρωταθλήματος που έγινε στη Σικελία. Αποτελεί κίνητρο αυτό, για εσάς; «Σαφώς. Θέλουμε να πάρουμε το… αίμα μας πίσω. Σε εκείνο το παιχνίδι δεν είχαμε καταφέρει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Ελπίζω πως οι παίκτες μου θα έχουν στο μυαλό τους και εκείνο το ματς. Θα τους δώσει έναν ακόμα λόγο για να νικήσουν», παραδέχτηκε ο Ντοναντόνι.

Ποιες ακριβώς θα είναι οι επιλογές σας; «Αυτό ακόμα δεν μπορώ να το πω. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μελετήσω και θα πάρω την απόφαση πριν την έναρξη του αγώνα. Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι πως θα υπάρξουν αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα», απάντησε ο Ρομπέρτο Ντοναντόνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: