Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ζητά ενίσχυση ο Γκασπερίνι!!


Ζητά ενίσχυση ο Γκασπερίνι
Τις ελπίδες του στις μεταγραφές του Ιανουαρίου έχει… εναποθέσει o Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι. Ο προπονητής της Παλέρμο θεωρεί πως για την παραμονή της ομάδας του στη Serie A απαιτούνται σημαντικές προσθήκες, οι οποίες μαζί με τους υπάρχοντες παίκτες, θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τους βαθμούς που θα χρειαστούν για τη σωτηρία.

Η προσπάθεια που έκανε η Παλέρμο στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, αρκούσε μόνο για να κερδίσει τις εντυπώσεις, όχι όμως και τους βαθμούς. Η ήττα με 1-0 στην έδρα της την κράτησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, παρατείνοντας την αγωνία των ανθρώπων της, καθώς αυτό που έχει ανάγκη η ομάδα της Σικελίας είναι μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι, ωστόσο, δείχνει αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του. «Η εμφάνισή μας στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους μας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας. Οι παίκτες μου δείχνουν πως με την προσθήκη κάποιων σημαντικών μεταγραφών, θα καταφέρουν να μαζέψουν τους βαθμούς εκείνους, οι οποίοι θα μας εξασφαλίσουν την παραμονή μας στη Serie A. Αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι και από τα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου είμαστε αδύναμοι, τότε θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες», σημείωσε ο προπονητής της Παλέρμο.

Το ζήτημα είναι αν ο πρόεδρος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την ενίσχυση της ομάδας. «Συνεργαζόμαστε στενά και ξέρει τις ανάγκες της ομάδας. Ο πρόεδρος κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα καταφέρει να μας ενισχύσει με τις κινήσεις του. Θα πρέπει, βέβαια, να αναγνωρίσουμε πως η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όχι μόνο για μας, αλλά για όλους», τόνισε ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: