Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Και… εγένετο διοίκηση!

Το έκτακτο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών, έβγαλε είδηση! Μετά από ζυμώσεις και συζητήσεις με υποψήφια μέλη για να στελεχώσουν τη διοίκηση πρωτοδικείου οι ιθύνοντες της ΚΜΑ κατέληξαν σε επτά πρόσωπα τα οποία «κλείδωσαν» για να συμμετέχουν.

Τα πρόσωπα αυτά είναι: ο Γιάννης Ψηφίδης που θα έχει το βάρος της υπογραφής, ο Κώστας Τικπασάνογλου (νομικός) ως εκπρόσωπου του Α.Σ, ο νομικού, επίσης Στάθης Τσομίδης που θα έχει την ευθύνη του άρθρου 99, ο παλιός παράγοντας του ερασιτέχνη Βαγγέλης Αγγελούσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Άγγελος Σπυρίδων (αποτελεί επιλογή των βετεράνων). Επίσης, προτάθηκαν και όπως προκύπτει αποδέχθηκαν να συμμετάσχουν, ο Αναστάσιος Αβάνογλου, επί σειρά ετών παράγοντας του Α.Σ (ήταν παλιά εκπρόσωπος στην ΠΑΕ) και ο παλιός διαιτητής Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Σαφώς και αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κανένα από τα μέλη της μέχρι πρότινος διοικούσας επιτροπής δεν συμμετέχουν στη διοίκηση που θα οριστεί μέσω του Πρωτοδικείου, καθώς ο Αλέκος Κατσιαούνης αρνήθηκε εν τέλει την πρόταση που του έγινε. Ενώ παρότι κατά καιρούς είχε εκφράσει την διάθεση να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ο Αντώνης Ζαμπέτας δεν είναι μεταξύ των επτά.

Με αυτή την κίνηση η ΚΜΑ προφανώς δείχνει να αφουγκράστηκε το λαϊκό αίσθημα (που εκφράστηκε και με την μορφή θέσης από τους συνδεσμίτες) για την μη συμμέτοχη σε αυτή τη νέα διοικητικά προσπάθεια κανένας παράγοντας με θητεία στην ΠΑΕ από το 2004 μέχρι το 2012.

Προφανώς με την συμμετοχή του Στάθη Τσομίδη στα κοινά καταδεικνύεται ότι τα μέλη ΚΜΑ εισάκουσαν την εισήγηση των νομικών ότι: η ομάδα πρέπει να αποκτήσει διοίκηση με θεσμικό χαρακτήρα πριν την κρίσιμη εκδίκαση της 11ης Ιανουαρίου στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99.

Ακούγοντας τα ονόματα που προτιμήθηκαν και θα συμμετάσχουν, πάντως, στο Πρωτοδικείο, καταλαβαίνει κανείς ότι είναι μία διοίκηση που χαρακτηρίζεται από
διοικητική απειρία. Ναι μεν αυτό αποτελεί ελάττωμα, αφού αναλαμβάνουν ένα τεράστιο φορτίο, αλλά από την άλλη μιλάμε για συμμετοχή άφθαρτων προσώπων, κάτι που κατά καιρούς ζητούσε ο κόσμος.

Μεταμεσονύκτιο συμβούλιο

Στο μεταξύ, το έκτακτο συμβούλιο που έγινε το μεσημέρι παρουσία της ΚΜΑ, των υποψηφίων για συμμετοχή σε διοίκηση Πρωτοδικείου και του Αλέκου Κατσιαούνη, ακολούθησε νέο το βράδυ, στο οποίο συμμετείχε ο Αντώνης Ζαμπέτας, ο οποίος επιμένει για τη συμμετοχή του και επιπλέον με κάθε τρόπο επιθυμεί να βοηθήσει τον Άρη, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Την απόφαση θα την λάβει η Κοινωνία Μελών, η οποία πρέπει σήμερα κιόλας να βγάλει ανακοίνωση για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.


Πιέσεις σε Κατσιαούνη

Πιέσεις για να δεχτεί να συμμετάσχει στη διοίκηση Πρωτοδικείου δέχτηκε ο Αλέκος Κατσιαούνης, από τους ανθρώπους της Κοινωνίας Μελών Άρη, αλλά και τους «επτά» συμμετέχοντες, όπως φαίνεται, στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ. Ήθελαν την εμπειρία του από το διάστημα που είχε τριβή με τα διοικητικά, εκτιμούν την άποψή του σε πολλά θέματα, τον ίδιο και την γνώση του επί του αγωνιστικού. Ωστόσο δεν κατάφεραν να τον μεταπείσουν, με τον Κατσιαούνη, πάντως, να δίνει υπόσχεση ότι θα βοηθήσει τους καινούργιους, τουλάχιστον στο ξεκίνημά τους, με όποιο τρόπο μπορεί και όποτε του ζητηθεί.



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: