Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Μύλος» με Βάντο!

«Μύλος» με Βάντο
Άγνοια δηλώνουν στον ΟΦΗ σχετικά με την προσφυγή του Φρανσίκσο Βάντο.

Άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ τονίζουν πως, όντως, υπάρχουν παλαιότερες οφειλές προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου αμυντικού, όμως υπογραμμίζουν πως δεν τους έχει σταλεί κάποιο έγγραφο που να τους γνωστοποιεί ότι ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει προβεί σε μια τέτοια κίνηση.

Τώρα, όσον αφορά στις προσφυγές των Μάντζιου και Σαχσανίδη, οι Κρητικοί δεν ανησυχούν και τονίζουν πως και οι δύο ποδοσφαιριστές το επόμενο χρονικό διάστημα θα εξοφληθούν και οι υποθέσεις τους θα σταματήσουν να απασχολούν τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση της Τρίτης ο Νίκος Αναστόπουλος έβαλε τους παίκτες του να κάνουν αρχικά ασκήσεις τακτικής. Εκείνοι που έκαναν ατομικό ήταν οι Λάζαρος Χαριτωνίδης και Βασίλης Κουτσιανικούλης. Θεραπεία έκανε και ο Μίρνες Σίσιτς, του οποίου η συμμετοχή στο σαββατιάτικο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γεντί Κουλέ», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής, θα κριθεί τις επόμενες μέρες, αν και το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ είναι αισιόδοξο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση, δεν θέλουν να πιέσουν τον Σλοβένο και να επιβαρύνουν την κατάστασή του.

Παράλληλα, μετά τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στους Αρκάδες, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ θα αρχίσουν να «ψάχνονται» για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, οι οποίοι, αν αποκτηθούν στο χειμερινό «παζάρι» του Ιανουαρίου, θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: