Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Προκλητική προσπάθεια λασπολογίας»

«Προκλητική προσπάθεια λασπολογίας»
Η μάχη καλά κρατεί ανάμεσα σε Πλατανιά και Χανιά. Οι πρώτοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν τα όσα γίνονται αλλά και για την «προκλητική προσπάθεια λασπολογίας και συκοφάντησης». Παράλληλα ξεκαθαρίζει πως από εδώ και πέρα, σε κάθε αντίστοιχο κρούσμα θα επιλέγεται η δικαστική οδός προκειμένου να βρίσκεται λύση.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε εξέλιξη μία άθλια, ιταμή και προκλητική προσπάθεια λασπολογίας και συκοφάντησης, μεταξύ άλλων, της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και ειδικότερα του α’ αντιπροέδρου της κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, για το θέμα της ανακατασκευής του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων.

Μία προσπάθεια, στην οποία οι «εμπνευστές» της - όχι περισσότερα από δυο - τρία μεμονωμένα άτομα, που απέκτησαν ρόλο στα αθλητικά δρώμενα ελέω… Πρωτοδικείου - επιχειρούν εκ του πονηρού (προκειμένου, ενδεχομένως, να καλύψουν τη δική τους διοικητική ανεπάρκεια ή για άλλους λόγους, που εκείνοι γνωρίζουν), να προσδώσουν χαρακτηριστικά σύγκρουσης μεταξύ δύο ποδοσφαιρικών Συλλόγων, χωρίς, ωστόσο, να υφίσταται, σε καμία περίπτωση, τέτοιο ζήτημα.

Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων απέφυγε συνειδητά μέχρι σήμερα να ασχοληθεί με τις λογής - λογής ανοησίες και τις προκλήσεις των συγκεκριμένων μεμονωμένων ατόμων, τα οποία το μόνο που καταφέρνουν να «επιτυγχάνουν» όλο αυτό το διάστημα με την ανεκδιήγητη και αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους είναι, ουσιαστικά, να προσβάλλουν και να μειώνουν τον ομολογουμένως ιστορικό και εξαιρετικά σημαντικό αθλητικό Σύλλογο που - υποτίθεται ότι - εκπροσωπούν. Έναν Σύλλογο που, ως γνωστόν, σημαίνει πολλά για χιλιάδες Χανιώτες και που αξίζει πραγματικά καλύτερης τύχης.

Υπήρχαν, άλλωστε, πολύ σημαντικότερα θέματα να ασχοληθεί η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων όλο το προηγούμενο διάστημα καθώς για πρώτη φορά ποδοσφαιρική ομάδα των Χανίων συμμετέχει στη Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται διοικητικά, οργανωτικά, οικονομικά, αλλά και σε άλλους σημαντικούς τομείς.

Επειδή, ωστόσο, η σιωπή και η ευγένεια εκλαμβάνονται, μάλλον, ως αδυναμία, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η λασπολογία με αυξημένη, μάλιστα, ένταση, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων είναι, πλέον, υποχρεωμένη να γνωστοποιήσει τα εξής, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και να μπει ένα τέλος, οριστικά και αμετάκλητα, στο συγκεκριμένο ζήτημα:

- Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλης Μαθιουλάκης, με την επαγγελματική του ιδιότητα, ως εργολάβος, δεν έχει αναλάβει, με απ’ ευθείας ανάθεση ή μετά από διαγωνισμό, την εκτέλεση ουδενός έργου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι και σήμερα. Ως εκ τούτου δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από τον Δήμο Χανίων ούτε έχει λαμβάνειν οιοδήποτε χρηματικό ποσό από τον Δήμο για εκτελεσθείσες εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων το προαναφερθέν διάστημα.

- Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Μανώλης Μαθιουλάκης συνέβαλε σημαντικά και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ στην προσπάθεια που κατέβαλλε ο Δήμος Χανίων, σε αγαστή συνεργασία με τη Super League Ελλάς και την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για την έγκαιρη ανακατασκευή του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων προκειμένου να πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη διενέργεια αγώνων επιπέδου Super League.

Είναι, δε, ευρέως γνωστό και κοινά αποδεκτό ότι χωρίς την καθοριστική και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ παρέμβαση του κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων δεν θα ήταν εγκαίρως έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες Super League, ανεξαρτήτως της σημαντικής προσπάθειας του Δήμου Χανίων για την ανακατασκευή του. Και αυτό γιατί, τα χρονικά περιθώρια ήταν ιδιαίτερα στενά καθώς η Π.Α.Ε. Πλατανιάς κέρδισε, ουσιαστικά, την άνοδο στη Super League στις 27 Ιουνίου 2012 και το πρωτάθλημα επρόκειτο να ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου 2012.

Αυτή είναι η αλήθεια. Απλά και ξεκάθαρα. Όλα τα υπόλοιπα ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Πλέον, επειδή το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι, από ’δω και στο εξής, για κάθε απόπειρα αλλοίωσης της πραγματικότητας και παραποίησης της αλήθειας στο συγκεκριμένο ζήτημα, η απάντηση θα δίδεται μέσω της δικαστικής οδού».

Δεν υπάρχουν σχόλια: