Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Συγκινητική επιστροφή!!

Συγκινητική επιστροφή
Την εμπιστοσύνη στους παίκτες του εξέφρασε την παραμονή του αγώνα για το Κύπελλο Ιταλίας κόντρα στην Κάλιαρι ο Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της Γιουβέντους αποκάλυψε πως θα προβεί σε αρκετές αλλαγές, αλλά εκείνοι που θα αγωνιστούν σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να λογίζονται ως αναπληρωματικοί. Ο Ιταλός τεχνικός για μια ακόμα φορά ανέφερε τους στόχους της ομάδας του και μοίρασε συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα πορεία της.

Μετά από την πολύμηνη απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω της γνωστής τιμωρίας που του επιβλήθηκε, ο Αντόνιο Κόντε επέστρεψε στον πάγκο της Γιουβέντους στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Παλέρμο για το Καμπιονάτο και ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έδρα της «Μεγάλης Κυρίας» στο ματς του Κυπέλλου Ιταλίας με αντίπαλο την Κάλιαρι. Κάτι που τον ενθουσιάζει, όπως παραδέχτηκε μιλώντας για το παιχνίδι αυτό.

«Επιστρέφω στο γήπεδό μας και αυτό με ενθουσιάζει και με συγκινεί ταυτόχρονα. Θέλω να συνδυαστεί η επιστροφή αυτή με μια νίκη και με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας. Για να μπορέσουμε, όπως και στο Παλέρμο, να αγκαλιαστούμε όλοι μαζί, πανηγυρίζοντας. Μια στιγμή που δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο», δήλωσε ο Κόντε.

Θα προβείτε σε αλλαγές στο ματς του Κυπέλλου; «Να ξεκαθαρίσω πως η Γιουβέντους κυνηγά και τα τρία τρόπαια στα οποία συμμετέχει. Στο ματς με την Κάλιαρι θα χρησιμοποιήσω παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ ως τώρα, αλλά που σε καμιά περίπτωση δεν θεωρώ πως είναι αναπληρωματικοί. Όλοι τους είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές και όλοι έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Τόσο πέρσι, με το απίστευτο και ανεπανάληπτο πρωτάθλημα που κατέκτησαν, όσο και φέτος που έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην πρώτη θέση του Καμπιονάτο, αλλά και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τζακερίνι, ο Κάσερες, ο Μαρόνε ή ο Παντοΐν είναι παίκτες που θα έχω πάντα μαζί μου και δεν τους θεωρώ αναπληρωματικούς», τόνισε με έμφαση ο προπονητής των «μπιανκονέρι».

Στη συνέχεια ο Κόντε αυτοσαρκάστηκε μιλώντας για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη. «Θέλουμε να προχωράμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να αυξάνονται τα έσοδα της ομάδας και να μπορούμε να αγοράζουμε ακριβούς ποδοσφαιριστές. Για το λόγο αυτό δίνω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου, αφού κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι στον όμιλό τους, κάτι για το οποίο κανείς δεν θα στοιχημάτιζε στην αρχή της σεζόν… Στοιχημάτιζε; Μήπως πρέπει να αλλάξω το ρήμα; Να μιλώ εγώ για στοίχημα… αστείο μοιάζει».




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: