Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Ας χάσουμε το πρωτάθλημα για το Τσάμπιονς Λιγκ»

«Ας χάσουμε το πρωτάθλημα για το Τσάμπιονς Λιγκ»
Στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ προκειμένου να φτάσουν τα δέκα τρόπαια στην ιστορία τους στον θεσμό, δίνουν προτεραιότητα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο αρχηγός της «βασίλισσας» ξεκαθάρισε σε σχετική ερώτηση, ότι αν έπρεπε να διαλέξει μόνο έναν τίτλο για τη φετινή σεζόν, αυτός θα ήταν του πρωταθλητή Ευρώπης.

«Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα 25 βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα δεν θα μου άρεσε καθόλου η ιδέα γιατί η Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι μία διοργάνωση πολύ σημαντική για εμάς. Αν όμως μου έλεγε ότι την ίδια στιγμή θα κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, θα υπέγραφα αμέσως», τόνισε ο ισπανός τερματοφύλακας, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Θα ήθελα να χάσουν και οι δύο αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Νομίζω ότι το καλύτερο για εμάς θα ήταν να χάσει βαθμούς η Μπαρτσελόνα, που είναι πρωτοπόρος», τα λόγια του.

Να σημειώσουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης, 11 βαθμούς πίσω από την πρώτη Μπαρτσελόνα και πέντε πίσω από την δεύτερη Ατλέτικο Μαδρίτης.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: