Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κρατά την υπόσχεσή του ο κόουτς!!

Κρατά την υπόσχεσή του ο κόουτς
Τους παίκτες που χρησιμοποίησε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Πεσκάρα και πήραν την πρόκριση, προτίθεται να χρησιμοποιήσει και εναντίον της Γιουβέντους ο Ίβο Πούλγκα για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο προπονητής της Κάλιαρι μιλώντας την παραμονή του ματς, αποκάλυψε πως θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας του, κάτι που ήθελε να κάνει από το περασμένο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ωστόσο παραδέχτηκε πως ο αποψινός αγώνας είναι πολύ δύσκολος.

Στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας η Κάλιαρι αντιμετώπισε την Πεσκάρα και ο προπονητής της, Ίβο Πούλγκα, είχε υποσχεθεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν πως, αν προκριθούν, θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στο παιχνίδι του Τορίνο. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την παραμονή του ματς, ο Πούλγκα έδειξε να κρατά την υπόσχεσή του, αποκαλύπτοντας πως οι ίδιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν και εναντίον της «Μεγάλης Κυρίας».

«Σε γενικές γραμμές θα παίξουν εκείνοι που έπαιξαν εναντίον της Πεσκάρα και πήραν την πρόκριση. Νομίζω πως το αξίζουν να αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους στην έδρα της. Αναγνωρίζω, βεβαίως, πως άλλο πράγμα είναι η Πεσκάρα και άλλο η προσεχής αντίπαλός μας, αλλά σκοπεύω να κρατήσω την υπόσχεση που είχα δώσει», τόνισε ο προπονητής της Κάλιαρι.

Να υποθέσουμε πως δεν σας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός του Κυπέλλου. «Με ενδιαφέρει, αλλά όταν αντιμετωπίζεις τη Γιουβέντους εκτός έδρας, ξέρεις πως δεν έχεις πολλές πιθανότητες. Μακάρι να προκριθούμε, αυτό θέλουμε και για αυτό θα παίξουμε. Ξέρετε κανέναν που να θέλει να χάνει; Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, πως ο αγώνας αυτός είναι εξαιρετικά δύσκολος», είπε ο Πούλγκα.

Στη συνέχεια ο Πούλγκα αποκάλυψε πως θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας του. «Σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε το 4-2-3-1, που δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα στην ομάδα να παίξει από τα άκρα. Ήθελα να παίξουμε έτσι και με την Κιέβο στο πρωτάθλημα, αλλά κάποιοι παίκτες δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι και δεν μπορούσα να το εφαρμόσω σωστά. Με τη Γιουβέντους είναι ευκαιρία να κάνουμε και αυτό το… πείραμα», σημείωσε ο Ίβο Πούλγκα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: