Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για «Φέτφα»

Ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για «Φέτφα»
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του κυπριακής ιστοσελίδας. Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι ο κυπριακός σύλλογος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού και αναμένεται να συζητήσει την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας «kerkida.net»

«Εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, στον ΑΠΟΕΛ ένα από τα ονόματα που...έπεσαν στο τραπέζι, είναι αυτό του Ελλαδίτη διεθνή μεσοεπιθετικού Γιάννη Φετφατζίδη (21/12/90), ο οποίος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ο 22χρονος άσος που δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζαρντίμ και έχει μόλις 3 συμμετοχές φέτος (86 συνολικά λεπτά) σε περίπτωση που υπάρξει έδαφος για συζητήσεις αυτό θα έχει να κάνει με δανεισμό του από τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Διευκρινίζουμε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έγιναν απευθείας επαφές ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακό. Εξελίξεις, αν υπάρξουν, θα σημειωθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Ο "Φέτφα" είναι 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος και από το 2009 μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 42 παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού (3 την περίοδο 2009-10, 19 και 2 γκολ τη σεζόν 2010-11 και 17 και 3 γκολ την περίοδο 2011-12).

Μετά τον Σωτήρη Νίνη αποτέλεσε το next best thing του ελληνικού πρωταθλήματος
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: