Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Βλέπει» Μπλάνκο ο Ατρόμητος!

«Βλέπει» Μπλάνκο ο Ατρόμητος
Την περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο εξετάζουν στον Ατρόμητο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι Περιστεριώτες έχουν… ξενερώσει με τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει συχνούς τραυματισμούς και δεν είναι ιδιαίτερα εύστοχος στις φάσεις που έχουν παρουσιαστεί στα ματς του Λεβαδειακού.

Έτσι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο αναζητούν κάποιον που να στέλνε την μπάλα στο «πλεχτό». Μία από τις περιπτώσεις που «γυάλισε» στους ανθρώπους του Ατρομήτου είναι ο Μπλάνκο, ο οποίος δέχεται δριμεία κριτική από τον γερμανικό Τύπο για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μόναχο 1860.

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ίσως να είχε κάποιο πρόβλημα με την απόκτηση του Αργεντινού φορ, τον οποίο στην ΑΕΚ τον είχε χρησιμοποιήσει μέχρι και δεξί μπακ!

Ωστόσο, ο Σερβοέλληνας «πληρώνει» το γεγονός ότι δεν ήθελε να πάρει άλλον επιθετικό και τώρα η διοίκηση θα μπορούσε πιο εύκολα να τον πείσει για να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή.






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: