Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Λιβαθηνός: «Λάθος του Παναθηναϊκού, ο Κατσουράνης θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ»

Ο εορτάζων σήμερα παλαίμαχος παίκτης και πρώην σκάουτερ του Παναθηναϊκού, Σπύρος Λιβαθηνός μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μεταγραφή του Κατσουράνη από τον ΠΑΟΚ και την πορεία του «Δικεφάλου» στο πρωτάθλημα.

«Είναι επιτυχία μεγάλη για τον ΠΑΟΚ η μεταγραφή αυτή, ο Κατσουράνης είναι αναγνωρισμένος παίκτης και σε καλή κατάσταση, αρχηγός στην εθνική ομάδα και έχει να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Στο ερώτημα για το αν ήταν ένα… δώρο του Παναθηναϊκού (επειδή τον άφησε ελεύθερο) η μεταγραφή:

«Κατά μια έννοια ναι, είναι δώρο. Ήταν λάθος του Παναθηναϊκού που άφησε να φύγουν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης, που είναι δύο έμπειροι παίκτες και μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλά που τον απέκτησε. Τον Κατσουράνη τον είχα και στην Παναχαϊκή ήταν ήμουν προπονητής, έχει την ικανότητα και να αμύνεται, αλλά έχει και επιθετικά την αίσθηση του τέρματος και έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ, που για μένα είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που κάνει τέτοιες κινήσεις».

Τέλος, για το αν η απόκτηση του Κατσουράνη αποτελεί και ένα μήνυμα από τη διοίκηση του Σαββίδη:

«Από την εποχή Παντελάκη είχε να δείξει ο ΠΑΟΚ αυτό το ότι ?χτυπάω όποιον παίκτη θέλω?. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει δυνατός, για να μη βλέπουμε ένα πρωτάθλημα μιας ταχύτητας, με τον Ολυμπιακό πρωταγωνιστή και τους άλλους κομπάρσους. Πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια του Σαββίδη από τον κόσμο».


Κερμανίδης: «Μεγάλη δύναμη ο ΠΑΟΚ»

Μαζί μίλησε και ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κερμανίδης, τονίζοντας:

«Ο ΠΑΟΚ κινήθηκε σωστά και απέκτησε έναν μεγάλης αξίας παίκτη που είχε μεγάλες επιτυχίες και με την εθνική και με τις ομάδες που έπαιξε. Περιμένουμε τη συνέχεια. Έχει μεγάλη εμπειρία ο Κατσουράνης, έχει παίξει και στην Μπενφίκα, όπου έκανε πολλές συμμετοχές, έλειπε ένας τέτοιος παίκτης από την ομάδα. Ίσως περιμένουμε να γίνουν και κινήσεις παικτών που έχουν όρεξη για διάκριση. Θα ήθελα δίπλα σε αυτόν τον παίκτη να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ο ΠΑΟΚ».

Για την παρουσία Σαββίδη τόνισε:

«Αλλάζουν πολλά στον ΠΑΟΚ από τη μέρα που ανέλαβε ο Σαββίδης και οργανωτικά και μεταγραφικά. Ισχυροποιείται ο ΠΑΟΚ και γίνεται μεγάλη δύναμη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, ο ΠΑΟΚ σιγουρεύει νομίζω τη δεύτερη θέση και κυνηγάει την πρώτη. Απλά θέλω να μη χαθούν τα νέα παιδιά, πρέπει να προσεχθούν, άλλωστε αυτά είναι που έχουν τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: