Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα»!

«Δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα»!
Ένα ακόμα δείγμα σκόπιμα εχθρικής διάθεσης απέναντι στην ΑΕΚ χαρακτηρίζουν τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό οι παλαίμαχοι του συλλόγου.

Οι μεγάλες δόξες της ομάδας τονίζουν ότι εκείνοι που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλουν την «Ένωση» στη Σούπερ Λίγκα.

Ξεκαθαρίζουν λοιπόν ότι το μόνο που ζητούν είναι ίση μεταχείριση (και όχι εύνοια) και κλείνουν με το μήνυμα «αφήστε την ΑΕΚ να παλέψει με όσες δυνάμεις έχει».


Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων

«Για μια ακόμη φορά το πανελλήνιο έγινε μάρτυρας της κατάφωρης αδικίας που δέχεται η ΑΕΚ από τη διαιτησία. Από την αρχή της σεζόν, η Ένωση αδικείται κατ' επανάληψη με τη διοργανώτρια αρχή, την ΕΠΟ και την ΚΕΔ να μην μπορούν να διαφυλάξουν ούτε το 50-50 στα σφυρίγματα.

Η άποψη του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ είναι ότι η εμφάνιση της ομάδας στην Κομοτηνή ήταν υπό του μετρίου. Ωστόσο, οι παραλείψεις του διαιτητή Ζαχαριάδη και των βοηθών του (Βασιλειάδη-Δημόπουλου) αλλοίωσαν ξεκάθαρα το αποτέλεσμα. Τα διαιτητικά λάθη, όταν επαναλαμβάνονται, παύουν να είναι ανθρώπινα αλλά σκόπιμα.

Είναι πλέον πασιφανές ότι τα συμφέροντα αυτών που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θέλουν την ΑΕΚ στη Super League. Γι' αυτό λειτουργούν ενάντια στις τίμιες προσπάθειες που κάνει η ομάδα για την παραμονή και σωτηρία της, εκμεταλλευόμενοι τη διοικητική και οικονομική της αδυναμία.

Πιθανότατα αγνοούν ότι σκάβοντας τον λάκκο της ΑΕΚ θα πέσουν και αυτοί μέσα. Γιατί οι ενέργειες που κάνουν θα ζημιώσουν τόσο το ελληνικό ποδόσφαιρο όσο και τις τσέπες τους για τις οποίες πονούν περισσότερο.

Εν κατακλείδι, η ενωσίτικη οικογένεια δεν ζητάει εύνοια επειδή η ΑΕΚ είναι όνομα βαρύ και με εκατομμύρια κόσμου από πίσω της. Απαιτούμε όμως ίση μεταχείριση σε κάθε ματς!

Αφήστε την ΑΕΚ να παλέψει με όσες δυνάμεις έχει»
!

Δεν υπάρχουν σχόλια: