Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Σπυρίδων: «Ο Άρης δεν έχει φίλους και συμμάχους παρά μόνο τον κόσμο του»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη και ένα από τα εφτά πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη διοίκηση πρωτοδικείου, Άγγελος Σπυρίδων, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και την αγανάκτηση του κόσμου.



Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης:

«Ο Άρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση και εκτός των οικονομικών προβλημάτων είναι και αγωνιστικά πολύ άσχημα. Οι ανησυχίες μου είναι πολύ μεγάλες από σφάλματα πολλών ετών. Κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι είναι ο Άρης.

Ο πιο αισιόδοξος φίλος του Άρη έχει καταλάβει πόσο άσχημα είναι τα πράγματα. Στο δεύτερο γύρο θα έχει δύσκολο πρόγραμμα με 8 εκτός έδρας παιχνίδια. Θα πρέπει να μαζέψει στα εντός έδρας παιχνίδια βαθμούς γιατί είμαστε στην «εντατική».


Για τη βοήθεια του ζητήθηκε από τα μέλη:

«Εμένα μου ζητήθηκε από τα μέλη να βοηθήσω στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι γνώσεις μου είναι πολλές και ξέρω καλά το αντικείμενο. Σε πρώτη φάση χρειάζεται μια κατ' ιδίαν συνάντηση με τα παιδιά. Εμένα το κομμάτι που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η συγκομιδή των βαθμών, εκεί καίγομαι».

Για την αγανάκτηση του κόσμου:

«Ο κόσμος του Άρη είναι αγανακτισμένος και αυτό φάνηκε από τα παρατράγουδα που έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι. Δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα τόσο χάλια. Ο Άρης δεν είχε και δεν έχει συμμάχους. Αυτό που θα βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα είναι ο κόσμος του. Υπάρχει όμως διχόνοια και αυτό δεν είναι καλό, πρέπει να είμαστε ενωμένο».

Για την επιλογή του Αλκαράθ:

«Εφόσον κάναμε αυτή την επιλογή πρέπει να τη στηρίξουμε. Εγώ θα ήθελα κάποιο παιδί που θα ήξερε το Πρωτάθλημα και τις ομάδες. Τώρα πρέπει να τον βοηθήσουμε αλλά και να τον στηρίξουμε ώστε να μπορέσει να κάνει αυτό που θέλει. Χρειάζεται βοήθεια ώστε να έχει μια εικόνα της ομάδα. Το βασικό στοιχείο είναι να γίνει επαφή με τα παιδιά ώστε να ανέβει το ηθικό τους. Είναι θέμα ψυχολογίας αλλά το βασικότερο είναι να καταλάβουν ότι η φανέλα που φοράνε είναι βαριά και έχει ιστορία».

Για την τιμωρία:

«Είναι πρόβλημα γιατί χρειάζεται τον κόσμο του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τα παιδιά θέλουν τη βοήθεια του κόσμου».

Για τα λάθη των προηγούμενων ετών με τις πολλές μεταγραφές:

«Αυτήν την όλη κατάσταση την έλεγα παντού και είχα γίνει γραφικός. Δε γίνεται να διώχνεις 11 παίκτες και να παίρνεις 15. Εδώ η Μπαρτσελόνα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο παίρνει 2 παίκτες. Δε γίνετε κάθε χρόνο να κάνεις 10 μεταγραφές, θέλει προγραμματισμό. Εμείς που θα ασχοληθούμε πρέπει να σχεδιάσουμε και να προετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά, δε θέλει προχειρότητες».

Για τα κατάλοιπα των μεγάλων συμβολαίων:

«Υπάρχουν παρά πολλά, εδώ κλείνεις μια τρύπα και ανοίγει άλλη».

Για τη διοίκηση που έγινε και τις ευθύνες του καθενός:

«Η αλήθεια είναι ότι προβληματίστηκα και εγώ γιατί δεν μπορώ να φέρω την ευθύνη για όλη αυτή την κατάσταση που έχει έρθει ο Άρης. Με την εισήγηση του κ. Γρόλλιου (σ.σ. Χρήστος) ο οποίος είναι νομικός σύμβουλος αλλά και προσωπικός μου δικηγόρος και φίλος μου εδώ και 40 χρόνια, μου είπε ότι πρέπει να είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις του δημοσίου, του ΙΚΑ και δε θα έχουμε κανένα πρόβλημα».


Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος με την παρουσία του πρέπει βοηθήσει την κατάσταση γιατί βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Πρέπει να είναι ενωμένος ο λαός και να στηρίξει την ομάδα. Από παραξενιές των άλλων οδηγήθηκε ο Άρης εδώ. Εμένα μου αρέσουν τα δύσκολα θα δώσω μάχη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι.



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: