Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μέγας Γιορέντε την πήγε Βουκουρέστι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φερνάντο Γιορέντε πήρε από το χέρι την Μπιλπάο και την πήγε στο... Βουκουρέστι με δύο ασίστ και το γκολ της πρόκρισης στο 3-1 επί της Σπόρτινγκ!
Μέγας Γιορέντε την πήγε Βουκουρέστι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μία τρομερή πορεία έκαναν οι Βάσκοι στο Europa League και άξιζαν την πρόκριση στον τελικό. Η Ατλέτικ Μπιλμπάο, μετά την ήττα με 2-1 από την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, έπρεπε να ανατρέψει το σκορ και το κατάφερε στο «Σαν Μαμές».
Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 17΄, όταν και ο Γιορέντε έδωσε υπέροχα στον Σουασέτα και εκείνος με σουτ στη κίνηση έκανε το 1-0, τη στιγμή που οι Πορτογάλοι φωνάζουν για φάουλ στην αρχή της φάσης έχοντας δίκιο.
Η Σπόρτινγκ ισοφάρισε με τον Φαν Βολκσβίνκελ στο 43΄ και εκεί που περίμεναν να πάνε με σκορ πρόκρισης στα αποδυτήρια, ήρθε δύο λεπτά αργότερα η δεύτερη ασίστ του Γιορέντε αυτή την φορά στον Ιμπάι ο οποίος έκανε το 2-1.
Εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πάει στην παράταση, ο Γιορέντε πήρε την κατάσταση πάνω του και μετά από τις δύο ασίστ σκόραρε στο 88΄ και έστειλε τους Βάσκους στο τελικό, όπου εκεί θα βρουν την Ατλέτικο σε έναν ισπανικό εμφύλιο.

 

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: