Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κόντης: «Ήδη έχουν μπει λεφτά στον Άρη»!!

Κόντης: «Ήδη έχουν μπει λεφτά στον Άρη»!
Λόγο για ελβετικό όμιλο που ήδη έχει βάλει χρήματα στην ΠΑΕ Άρης, προκειμένου να καλυφθούν υποχρεώσεις της εταιρείας, έκανε ο Γιάννης Κόντης, ο οποίος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει την ερχόμενη Τετάρτη ή Πέμπτη.

Στις 4 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Οι δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή των «κίτρινων» στον «Libero 107.4»:

«Η έντεχνη λασπολογία κάποιων ανθρώπων δεν έχει όρια. Τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είπαμε στη συνέλευση έπρεπε να μπουν με νόμιμο τρόπο στην ΠΑΕ, χρειάζονταν κάποιες διαδικασίες. Όπως μπήκαν ήδη κάποια χρήματα μέχρι τώρα για να καλυφθούν υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο όμιλος δεν έχει καμία σχέση με Ντουμπάι. Πρόκειται για όμιλο από την Ελβετία, που ασχολείται και με άλλες ομάδες. Περισσότερα θα πούμε στη συνέλευση της Λέσχης».


Για το ενδεχόμενο ενδιαφέροντος του εν λόγω ομίλου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Άρη: «Δεν επιβεβαιώνω ούτε διαψεύδω. Θα τα πούμε στη συνέλευση αυτά. Μην ξεχνάτε ότι όποιος βάλει λεφτά στην αύξηση του Μ.Κ μπορεί να πάρει τις μετοχές. Όποιος έχει άλλη λύση ή τα λεφτά, ας έρθει να τα βάλει και να αναλάβει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ. Όχι να επικαλούνται συνεχώς τον κόσμο».

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Λάμπρο Σκόρδα: «Δεν μπορεί κάθε μέρα να πατάει στον πόνο των Αρειανών λέγοντας ψέματα, λασπολογώντας, βρίζοντας για να σωθεί επαγγελματικά. Θα τα πούμε στα δικαστήρια μαζί, αλλά φταίει και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ που δεν είπε κάποια πράγματα το 2009. Το όνειρό του είναι να καταστρέψει τον Άρη. Στη συνέντευξη Τύπου θα βάλω κάποια πράγματα στη θέση τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη:

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Φορέα (άρθρα 10.5 14.2, 27.8ε) καλεί τα μέλη σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 2α Μαΐου 2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, Παπαναστασίου 154. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική έκτακτη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 4η Μαΐου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», Εγνατίας 154 (στο χώρο της ΔΕΘ, είσοδος από τη Λεωφόρο Στρατού).

Ημερήσια Διάταξη

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Επανεξέταση απόφασης προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου παράτασης θητείας Διοικητικού Συμβουλίου ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
3. Πρόταση ανανέωσης ή μη, εμπιστοσύνης προς το Διοικητικό Συμβούλιο ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
4. Πρόσκληση και Προϋποθέσεις επενδυτικού ενδιαφέροντος - Μεταβίβασης μετοχών ΠΑΕ ΑΡΗΣ - Αλλαγής μετοχικής σύνθεσης ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
5. Διάφορα θέματα.
Όλα τα ως άνω τίθενται ως θέματα Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό.

Σημειώνεται πως ο,τιδήποτε άλλο, τίθεται ως θέμα Ημερήσιας Διάταξης και προς ψήφιση («5. Διάφορα θέματα») μετά την εξάντληση των υπολοίπων θεμάτων και εφόσον γίνει δεκτό από τη ΓΣ.

Σημειώνεται ότι κάθε τι που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό του Σωματείου καθορίζεται από το ΔΣ σύμφωνα με το πνεύμα του Καταστατικού και τις σχετικές διατάξεις του Νόμου (άρθρο 35.1).

Σημειώνεται ότι απαγορεύεται ρητά το με οποιονδήποτε τρόπο δικαίωμα αναδημοσίευσης και αναπαραγωγής της ως άνω έκτακτης γενικής συνέλευσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Καταστατικό, δικαίωμα λόγου και ψήφου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση θα έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2012 (από 1-1-2012 έως 31-12-2012)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: