Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ένα …προκλητικό αστέρι!!

Ένα …προκλητικό αστέρι
Λίγες αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να προσπαθεί να κατακτήσει το 30ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και να ράψει το τρίτο αστέρι στην φανέλα της. Ωστόσο κάτι τέτοιο για τον Μάσιμο Μοράτι θα αποτελέσει πρόκληση, με δεδομένο ότι έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα του Τορίνο τα πρωταθλήματα του 2005 και 2006.

«Θα είναι πολύ προκλητικό το να προσθέσει τρίτο αστέρι η Γιουβέντους στην φανέλα της. Δεν ξέρω τι άποψη έχει η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, αλλά κάτι τέτοιο πραγματικά δεν θα έχει καμία λογική», ήταν τα λόγια του προέδρου της Ίντερ.

Η Γιουβέντους μετά την αφαίρεση των δυο τίτλων, σε περίπτωση που κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, θα έχει 28 κάτι που δεν της δίνει το δικαίωμα να βάλει τρίτο αστέρι στην φανέλα της. Για τον Μοράτι, σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο δίνει στον καθένα τη δυνατότητα να κάνει ότι θέλει, χωρίς να ακολουθεί τους νόμους.

Ωστόσο πρόσθεσε ότι οι «μπιανκονέρι» είναι την σεζόν που διανύουμε η καλύτερη ομάδα και δίκαια θα πάρει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι» αναφέρθηκε και για την περίπτωση του προπονητή της ομάδας του, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις φήμες για αντικατάστασή του. «Για την ώρα εμπιστευόμαστε τον Αντρέα Στραματσιόνι και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με αυτόν στο τιμόνι της ομάδας. Ακούω όλα όσα ακούγονται για τους αντικαταστάτες του, αλλά είναι όλα φήμες».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: