Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αδιάφορες ή όχι, αυτές θα το κρίνουν!!

Αδιάφορες ή όχι, αυτές θα το κρίνουν
Όσο Γιουβέντους και Μίλαν συνεχίζουν να ισορροπούν στο τεντωμένο σχοινί που δημιουργούν οι μόλις τρεις βαθμοί διαφορά υπέρ της πρώτης στη μάχη του τίτλου, θα δίνεται η δυνατότητα σε… Σιένες και Νοβάρες (!) να αποδειχθούν παράγοντες καθοριστικοί για την έκβαση του της Serie A. Εκτός έδρας αποστολές περιλαμβάνει η 35η αγωνιστική για τους πρωτοπόρους και το πόσο επικίνδυνες είναι αυτές θα φανεί οριστικά μετά την απομάκρυνση από το… χορτάρι. Μεγάλα ματς για την έξοδο στο Champions League.

Η αήττητη και πρωτοπόρος Γιουβέντους φιλοξενείται από τη Νοβάρα που μαθηματικά μόνο μπορεί να πιστεύει σε σωτηρία. Θιασώτες του ρητού «όσο ζω, ελπίζω» οι παίκτες της την προηγούμενη εβδομάδα πρόσφεραν το κάζο της χρονιάς στη Λάτσιο την οποία και νίκησαν και τώρα ελπίζουν να πετύχουν ακόμη ένα θαύμα κόντρα στους «μπιανκονέρι». Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος σύμφωνε με τα ιταλικά ΜΜΕ ετοιμάζεται να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάτρι, ενώ πιθανότατα ούτε ο Πέπε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Από την πλευρά της η Μίλαν ξέρει πως η υπόθεση τίτλος δεν είναι στα χέρια της (ναι αυτά με τα οποία έβγαλε τα μάτια της χάνοντας μεγάλο προβάδισμα με συνεχόμενες γκέλες) και το μόνο που της απομένει είναι να συνεχίσει με νίκες και να ελπίζει σε στραβοπάτημα της «γηραιάς κυρίας». Οι «ροσονέρι» ταξιδεύουν στη Σιένα σχεδόν πλήρεις (τουλάχιστον με τα δεδομένα της φετινής, καταστροφικής από τραυματισμούς, χρονιάς) και θα φανεί κατά πόσο μπορούν –ψυχολογικά κυρίως- να μείνουν στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Πάντως, τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής αναμένεται να γίνουν σε «Ολίμπικο» και «Φρίουλι». Στην «αιώνια πόλη» η Ρόμα καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της από τη «σφαλιάρα» της Φιορεντίνα και να ξαναμπεί στο παιχνίδι του Champions League απέναντι στη Νάπολι, η οποία έχει ίδιους στόχους και το τελευταίο διάστημα δείχνει να ξαναβρίσκει το παλιό, καλό της πρόσωπο.

Αντίστοιχης σημασίας ματς είναι και το Ουντινέζε-Λάτσιο. Και οι δύο την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκαν, με τους «λατσιάλι» να πέφτουν θύματα μεγάλης έκπληξης από τη Νοβάρα και τους γηπεδούχους να χάνουν από την Ίντερ. Η Λάτσιο είναι τρίτη με 55 βαθμούς, η Ουντινέζε έκτη με 52. Ανάμεσά τους Νάπολι και Ίντερ με 54 και 52 αντίστοιχα. Εύκολα καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, γιατί η ήττα είναι λέξη απαγορευμένη για όλους.

Η 35η αγωνιστική:

Σάββατο, 28/4 (19:00)

Κάλιαρι-Κιέβο
Παλέρμο-Κατάνια
Ρόμα-Νάπολι (21:45)

Κυριακή, 29/4 (16:00)

Μπολόνια-Τζένοα (13:30)
Αταλάντα-Φιορεντίνα
Ίντερ-Τσεζένα
Λέτσε-Πάρμα
Νοβάρα-Γιουβέντους
Σιένα-Μίλαν
Ουντινέζε-Λάτσιο (21:45)


Η επόμενη αγωνιστική (36):


Σάββατο, 1/5

Κιέβο-Ρόμα (19:00)
Νάπολι-Παλέρμο (21:45)

Κυριακή, 2/5 (21:45)

Μίλαν-Αταλάντα
Κατάνια-Μπολόνια
Τσεζένα-Ουντινέζε
Φιορεντίνα-Νοβάρα
Τζένοα-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Λέτσε
Λάτσιο-Σιένα
Πάρμα-Ίντερ


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: