Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αφεντικό και στο Μεστάγια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Mε την γκολάρα του Αντριάν, η Ατλέτικο νίκησε (1-0) και στο Μεστάγια την Βαλένθια σφραγίζοντας το εισιτήριο για το τελικό στο Βουκουρέστι!
Αφεντικό και στο Μεστάγια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Το 4-2 του πρώτου αγώνα έδινε ξεκάθαρα τον τίτλο του φαβορί στην Ατλέτικο για την ρεβάνς του Μεστάγια, αν και οι «νυχτερίδες» είχαν τις ελπίδες τους για να κάνουν την ανατροπή. Σε ένα ημίχρονο που η Βαλένθια είχε πρόβλημα να πατήσει στην περιοχή των Μαδριλένων, το ματς κυλούσε όπως το ήθελαν οι φιλοξενούμενοι και με το 0-0 του ημιχρόνου φαινόταν πως η Ατλέτικο δεν θα έχανε την πρόκριση.
Στο 60΄ μάλιστα κατάφερε να... κλείσει και το εισιτήριο για την Ρουμανία, καθώς ο Αντριάν με ένα πολύ όμορφο γκολ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βαλένθια για το 0-1. Λίγο πριν το τέλος μία φάση του Τίνο Κόστα και του Τιάγκο έγινε χαμός στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο διαιτητής είχε δείξει λανθασμένα το σημείο του πέναλτι για την Βαλένθια, καθώς η μπάλα βρήκε το χέρι του Κόστα και όχι του Τιάγκο όπως νόμιζε ο ρέφερι.
Τελικά ο απολογισμός της... σύρραξης είχε μία κόκκινη κάρτα, αυτή στον Τιάγκο καθώς ο άσος της Ατλέτικο μαζί με τον Σολδάδο μόνο που δεν έπαιξαν μπουνιές! Κάπως έτσι τελείωσε και το ματς στο Μεστάγια, με την Βαλένθια να χάνει στις καθυστερήσεις την ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Γκοντίν να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή.





πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: