Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Παντελίδης: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό»

Για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τη Βέροια μίλησε ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο.

Αρχικά τόνισε:

«Έχοντας περάσει 28 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα φαίνεται ότι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες Δεν μπορείς να προεξοφλήσεις πώς θα πάει το παιχνίδι, αν θα έχει ρυθμό ή θα έχει νεύρα. Είναι μεγάλης σημασίας ο αγώνας και πολλά θα παίξουν ρόλο».

Για το αν για τον Πανθρακικό η νίκη θα σημαίνει και άνοδος τόνισε:

«Περισσότερο συμβαίνει για τη Βέροια, διότι αν κερδίσει θα κρατήσει τη διαφορά των εννιά βαθμών. Για εμάς θα είναι διαφορετικά γιατί είμαστε στους επτά από την Τρίτη θέση Είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα στο γήπεδό μας. Δεν αρχίζει και δεν τελειώνει τίποτα με αυτό το ματς».

Για το ματς του πρώτου γύρου:

«Το παιχνίδι που χάσαμε στη Βέροια μας έκανε κακό για τη συμπεριφορά μας στα εκτός έδρας ματς, γιατί ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά χάσαμε. Αυτό μας μείωσε την αυτοπεποίθηση και είναι μια ευκαιρία για να πάρουμε την αυτοπεποίθηση. Εμείς το βλέπουμε ως το πιο σημαντικό παιχνίδι ως τώρα, δε θέλουμε εκδίκηση, απλά μας άφησε κάποια πράγματα το πρώτο ματς».

Όσο για το πολύ θα κριθεί ο αγώνας:

«Στο ποιος θα είναι πιο ήρεμος και ποιος θα ξεφύγει από την ατμόσφαιρα του ντέρμπι. Πρέπει να επιβληθούμε εμείς, να νιώσουμε ότι παίζουμε στο σπίτι μας και να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Ο κόσμος θα μας συμπαρασταθεί, ήδη υπάρχει ξεσηκωμός, νιώθεις ότι κάτι γίνεται στην πόλη, το καταλαβαίνεις».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: