Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τώρα κρίνεται ο τίτλος!!

Τώρα κρίνεται ο τίτλος
Καθοριστική για την έκβαση του πρωταθλήματος είναι η 34η αγωνιστική του Σαμπιονά. Τόσο η πρωτοπόρος Μονπελιέ, όσο και η 2η της βαθμολογίας Παρι Σεν Ζερμέν δοκιμάζονται εκτός έδρας στις καυτές έδρες των Τουλούζ και Λιλ αντίστοιχα. Έτσι με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα βρίσκεται στην τελική ευθεία, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κάθε απώλεια μπορεί να αποβεί καθοριστική.

Μονπελιέ και Παρί Σεν Ζερμέν δείχνουν να μην βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πριν δύο αγωνιστικές που έπαιξαν εκτός έδρας δεν κατάφεραν να νικήσουν. Την ίδια ώρα η 4η του πίνακα και άλλοτε μόνιμη πρωταθλήτρια στη Γαλλία, Λιλ, παίζει στην έδρα της Εβιάν και θέλει τη νίκη, ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή γκέλα της Λιλ στο ντέρμπι και να την πλησιάσει στους τρεις βαθμούς.

Στην μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού γίνεται ένας μικρός χαμός, καθώς εμπλέκονται λίγο πολύ, εννέα ομάδες! Η ουραγός Οσέρ φιλοξενεί την Μπρεστ και θέλει μόνο νίκη, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θα σημάνει ουσιαστικά τον υποβιβασμό της στην League 2. Εξίσου δύσκολη είναι η κατάσταση και για την Σοσό που υποδέχεται την Μπορντό και θέλει το τρίποντο για να ανέβει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η 34η αγωνιστική του Σαμπιονά

Παρασκευη 20.00

Τουλούζ-Μονπελιέ

Σάββατο 20.00

Λοριάν-Μαρσέιγ

Κυριακή 20.00

Οσέρ-Μπρεστ
Νανσί-Καέν
Ρεν-Αζαξιό
Σοσό-Μπορντό
Σεντ Ετιέν-Ντιζόν
Βαλενσιέν-Νις

22.00 Λιλ-Παρι Σεν Ζερμέν


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: