Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μποροβήλος για πρόεδρος!!

Μιλώντας στον αθηναϊκό ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra" ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης και αντιπρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, τόνισε πως ο νέος πρόεδρος της Super League θα πρέπει να έχει την υποστήριξη όλων των ομάδων, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Απόστολου Παπουτσάκη ως… ατυχείς, δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να είναι ο νέος πρόεδρος αντί του υσχυρού ανδρός του Εργοτέλη.

«Πραγματικά το γεγονός πως ολοκληρώνεται μια ποδοσφαιρική χρονιά, είναι επιτυχία, με γεγονός τα όσα συνέβησαν από πλευρά επεισοδίων. Ήταν ένα πρωτάθλημα, το οποίο κράτησε το ενδιαφέρον στην κορυφή και στην ουρά, αλλά ήταν ένα πρωτάθλημα με πολλά προβλήματα»

Για την διαιτησία στη φετινή σεζόν: «Η διαιτησία έκανε προσπάθεια να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο και το πρόβλημα είναι να τους βοηθάμε εμείς οι απέξω. Και εμείς ως παράγοντες θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο κομμάτι η διαιτησία».

Για το μέλλον στη προεδρία της Super League: «Είμαι πέντε χρόνια αναπληρωτής πρόεδρος ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω πως θα είναι η κατάσταση σε δυο μήνες. Πρέπει να υπάρχει στήριξη στον επόμενο πρόεδρο από όλους. Πρέπει να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα έχει την καθολική υποδοχή».

Για τα όσα δήλωσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League, Απόστολος Παπουτσάκης: «Ο κύριος Παπουτσάκης άσκησε τα καθήκοντα του με επιτυχία, ωστόσο οι δηλώσεις του ήταν ατυχείς. Θεωρώ πως ήταν αντικείμενο πικρίας, γιατί η ομάδα του υποβιβάστηκε. Κάποιες εκφράσεις ήταν ατυχείς»

Σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης στην Super League: «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Είχε γίνει μια προσπάθεια να γίνουν 18 ομάδες στο παρελθόν, αλλά δεν προχώρησε»

Για την οικονομική κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί με τις χορηγίες από τον ΟΠΑΠ: «Τα πράγματα είναι απλά. Αν το ποδόσφαιρο δεν έχει έσοδα, τότε είναι υποβαθμισμένο. Δεν υπάρχει τρίτος δρόμος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ανερχόμενο προϊόν στην Ευρώπη. Νομίζω πως όταν το ποδόσφαιρο πληγεί οικονομικά, τότε πλήττεται και το ίδιο. Ήδη βλέπουμε ιστορικές ομάδες να παλεύουν με λαϊκές βάσεις. Δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο χωρίς ιστορικές ομάδες»

Για τα πλέι οφ και τις αδειοδοτήσεις: «Εμείς είμαστε ως ομάδα, της άποψης, ότι πριν τα πλέι οφ έπρεπε να είχαμε τελεσίδικες αποφάσεις για το ποιοι θα πάρουν την αδειοδότηση, ώστε να ξέρουμε όλοι τι θα γίνει! Εννοείται πως υπάρχει απόλυτος σεβασμός στις ομάδες που είναι πάνω από εμάς, αλλά από εκεί και πέρα θα έπρεπε να είχαν βγει οι αδειοδοτήσεις για να ξέρουν αν θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ».

Τέλος, για τη νέα σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης: «Όσο υπάρχουν οι κύριοι Μπάκος και Καϋμενάκης, τα πράγματα θα είναι καλά. Όπως ξέρετε και από άλλες ομάδες, όταν φύγουν οι βασικοί χρηματοδότες, τότε υπάρχει πρόβλημα».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: