Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μαρότα: «Δεν πωλείται ο Βιδάλ»

Μαρότα: «Δεν πωλείται ο Βιδάλ»
Τέλος στα όποια σενάρια θέλουν τον Αρτούρο Βιδάλ να φεύγει από την Γιουβέντους το καλοκαίρι με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης, έβαλε με δηλώσεις του ο Τζουζέπε Μαρότα. Ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο Χιλιανός άσος δεν είναι προς πώληση και δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει το Τορίνο.

«Είναι αλήθεια ότι η Ρεάλ έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του παίκτη, ωστόσο δεν είναι προς πώληση. Είναι κάτι που έχουμε ξεκαθαρίσει εξ αρχής τόσο στον μάνατζερ, όσο και στους Μαδριλένους», ήταν τα λόγια του Μαρότα, τονίζοντας ότι ο Βιδάλ είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες την Γιουβέντους, τόσο για το τώρα, όσο και για το μέλλον.

Ο 55χρονος γενικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» πρόσθεσε ότι δεν παίζουν ρόλο τα χρήματα της προσφορά, αλλά η χρησιμότητα του 24χρονου άσου στην ομάδα. «Δεν μας ενδιαφέρει να μπούμε σε διαπραγματεύσεις για το πόσα χρήματα μπορεί να πάρουμε από την μεταγραφή. Ο Αρτούρο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της Γιουβέντους. Τελεία και παύλα», ήταν τα λόγια του χαρακτηριστικά.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: