Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Νέος Καν»;

«Νέος Καν»;
Βλέμμα πίσω. Οχι πολύ. Ενα χρόνο πριν. Οι οργανωμένοι της Μπάγερν κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου η φήμη που θέλει την ομάδα τους να αποκτά τον Μάνουελ Νόιερ να μη γίνει πραγματικότητα.
«Νόιερ δεν... υπάρχεις», «καλώς ήρθες στην κόλαση» και πολλά άλλα πλακάτ κάνουν την εμφάνισή τους, όταν οι Βαυαροί υποδέχονται τη Σάλκε.  Δεν κατάφεραν κάτι. Η απόφαση ήταν ειλημμένη.

Παρά το ότι ο 26χρονος γκολκίπερ είχε μόλις ένα χρόνο συμβολαίου να απομένει, οι «βασιλικοί μπλε» ζητούν ένα σκασμό λεφτά. Τα πήραν. Οι Βαυαροί εκταμίευσαν 22 εκατ. ευρώ και ο Νόιερ γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή γκολκίπερ στον κόσμο, μετά από αυτή του Τζιανλουίτζι Μπουφόν το 2001.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που αποδοκιμάστηκε από το κοινό τη φετινή σεζόν, οι φωνές του οποίου παρέσυραν σε δριμεία κριτική ακόμα και τους διοικούντες της «Fc Hollywood», όταν ο πρώην παίκτης της Σάλκε έκανε λάθη. Οι φανατικοί μιλούσαν για ύβρη στη σύγκριση από το γερμανικό Τύπου με τον Ολιβερ Καν.  Βλέμμα μπροστά.

Οι δύο αποκρούσεις στα πέναλτι των Ρονάλντο και Κακά, θύμισαν αυτές του Καν κόντρα σε Καρμπόνι και Πελεγκρίνο στον τελικό του 2001, όπου η Μπάγερν κατέκτησε το τελευταίο της Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βαλένθια.

Ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε τόλμησε να πει «τον αγαπώ», οι φίλοι της Μπάγερν τον αποθέωσαν κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Μαδρίτη, με τους περισσότερους από αυτούς να μιλούν για τον «Νέο Καν». Σε περίπτωση που η «κούπα με τα μεγάλα αυτιά» πάει στην ομάδα του Χάινκες, τότε ο Μάνουελ Νόιερ θα μπει για τα καλά στις καρδιές των Βαυαρών, που μετά τον αγαπημένο τους Ολιβερ, δεν είχαν χώρο για άλλον «άσσο»... 

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: