Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ανακοίνωση ευχαριστιών από Δόξα Δράμας!

Δημόσια φρόντισε να ευχαριστήσει η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, όλους όσους «υπηρέτησαν το αθλητικό ιδεώδες και τον αθλητικό πολιτισμό που συνοδεύει την 94χρονη παρουσία του συλλόγου» με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα. Παράλληλα φρόντισε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας και το σύνολο των ΜΜΕ για τη στήριξη και την αναγνώριση, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα:

«Με τη λήξη του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012, θέλουμε δημόσια να συγχαρούμε:

Όλα τα μέλη στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ Δόξα Δράμας γιατί κάτω από τις δυσκολίες και αντιξοότητες που είχε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας, επέδειξαν ζήλο, πάθος και σεβασμό, τόσο προς το Σύλλογο, όσο και προς την φίλαθλη κοινή γνώμη, της οποίας η αναγνώριση έχει το στοιχείο της καθολικότητας. Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας τους απονέμει τον ηθικό προβιβασμό, γιατί υπηρέτησαν το αθλητικό ιδεώδες και τον αθλητικό πολιτισμό που συνοδεύει την 94χρονη παρουσία του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε όλους όσους με οποιαδήποτε σχέση συνετέλεσαν οι συναντήσεις και εκδηλώσεις της ΠΑΕ Δόξα Δράμας να πραγματοποιηθούν μέσα σε κόσμιο και αθλητικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε τον ανώνυμο φίλαθλο, άξιο συμπαραστάτη της ομάδας μας που σ?όλα τα γήπεδα της χώρας είδε, αναγνώρισε και χειροκρότησε το αγωνιστικό πνεύμα της Δόξας.

Ευχαριστούμε το σύνολο των ΜΜΕ, για την αναγνώριση των "ειδικών συνθηκών" παρουσίας της ΠΑΕ Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Super League, αλλά και την προβολή του ψυχισμού των ποδοσφαιριστών μας. Στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που ζει η χώρα και κατ?επέκταση το ποδόσφαιρο μας δεν "παρασυρθήκαμε" σε πρόσκαιρες "φιλίες" και "θολές" συμμαχίες.

Δεν έχουμε οικονομικές εκκρεμότητες προς Δημόσιο, ασφαλιστικούς φορείς και τρίτους και η παρουσία μας και λειτουργία μας είναι σε πλήρη και απόλυτη εφαρμογή του Financial Fair Play και των κείμενων διατάξεων.

Τη νέα χρονιά θα έχουμε άλλο ένα πλεονέκτημα τεράστιας αξίας, το γήπεδο μας. Η "φωλιά" της Δόξας θα είναι έτοιμη να φιλοξενήσει και πάλι το καμάρι της πόλης και να δώσει στους παίκτες μας την βοήθεια που τόσο στερήθηκαν την φετινή σεζόν, αναγκασμένοι να παίζουν μακριά από την φυσική τους έδρα ολόκληρο το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: