Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Τρελές πωλήσεις για Rose - Lin!!

Οι φανέλες του Derrick Rose και του Jeremy Lin είναι αυτές που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στο NBA Store της Νέας Υόρκης και το NBAStore.com. Διαβάστε τους 15 πιο δημοφιλείς παίκτες του πρωταθλήματος.
Τρελές πωλήσεις για Rose - Lin
Μια επίσκεψη στο NBA Store της 5ης Λεοφώρου στη Νέα Υόρκη είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας οπαδός του μπάσκετ που θα επισκεφθεί την λαμπερή πόλη των ΗΠΑ. Εκεί θα βρει φανέλες και αναμνηστικά κάθε μιας από τις 30 ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και διάφορα είδη των 15 πιο δημοφιλών παικτών της φετινής σεζόν.

Συγκεκριμένα, το NBA ανακοίνωσε τους αθλητές που "πουλάνε" περισσότερο, με τον Derrick Rose να φιγουράρει στην κορυφή και τους Bulls να κάνουν το ίδιο για πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2001! Έκπληξη προκαλεί η παρουσία του Jeremy Lin στη δεύτερη θέση, όπως και το γεγονός ότι ο Rajon Rondo είναι πλέον ο πιο διάσημος παίκτης των Celtics πάνω από τους Paul Pierce, Ray Allen, Kevin Garnett.

Αναλυτικά οι 15 πρώτοι σε πωλήσεις: 1) Derrick Rose, 2) Jeremy Lin, 3) Kobe Bryant, 4) LeBron James, 5) Carmelo Anthony, 6) Dwyane Wade, 7) Dirk Nowitzki, 8) Kevin Durant, 9) Blake Griffin, 10) Rajon Rondo, 11) Amar'e Stoudemire, 12) Ray Allen, 13) Paul Pierce, 14) Dwight Howard, 15) Chris Paul.

Όσο για τις 10 ομάδες τα αναμνηστικά των οποίων έχουν μεγαλύτερη ζήτηση, οι Bulls είναι στην πρώτη θέση κι αυτό μπορεί να προκαλέσει έκπληξη αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη των συλλόγων που αφήνουν οι Ταύροι πίσω τους. Αναλυτικά: 1) Chicago Bulls, 2) New York Knicks, 3) Los Angeles Lakers, 4) Miami Heat, 5) Dallas Mavericks, 6) Boston Celtics, 7) Oklahoma City Thunder, 8) Los Angeles Clippers, 9) Denver Nuggets, 10) Orlando Magic.

* Η φανέλα του Kobe Bryant ήταν έξι φορές αυτή με τις περισσότερες πωλήσεις τα τελευταία 12 χρόνια!
ΠΗΓΗ: NBA.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: