Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μουρίνιο vs Γκουαρντιόλα!!

Πού θα βρίσκονται του χρόνου ο Μουρίνιο και ο Γκουαρντιόλα; Οι δυο προπονητές είδαν να στρέφονται για μια ακόμα χρονιά πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Τι θα κάνουνε, όμως, με το που τελειώσει η σεζόν; Θα κάτσουν εκεί που είναι ή θα αποχωρήσουν;
Μουρίνιο vs Γκουαρντιόλα
Πολλά λέγονται, ακόμα περισσότερα ακούγονται, όμως ουσιαστικά όλα ακόμα είναι ανοιχτά και για την Ρεάλ και για την Μπαρτσελόνα.
Ο Μουρίνιο έκανε πρωταθλήτρια την Ρεάλ, αλλά όλοι είδαμε πόσο ήθελε το τσάμπιονς λιγκ. Εκεί στα πέναλτι καθόταν γονατιστός έτοιμος να βάλει τα κλάματα για τον αποκλεισμό της βασίλισσας. Σα να μην το πίστευε ότι πάθαινε τέτοιο χουνέρι.
Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα που δεν προλάβαινε να μαζεύει κούπες τα τελευταία χρόνια, αυτή τη στιγμή είναι εκτός πρωταθλήματος, εκτός τσάμπιονς λιγκ και της απομένει το κύπελλο Ισπανίας που, όμως, δεν είναι και σίγουρο ότι θα το κατακτήσει. Σίγουρα δεν μιλάμε και για τις πιο επιτυχημένες σεζόν του Γκουαρντιόλα, από πλευράς αποτελεσμάτων. Μάλλον το αντίθετο.
Μουρίνιο ή Γκουαρντιόλα, λοιπόν; Θα είναι και οι δυο στην πριμέρα του χρόνου ή θα έχουν αλλάξει στέκια; Σίγουρα τα σίριαλ τους θα συζητηθούν τις επόμενες εβδομάδες...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: