Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ακυρώθηκε ξανά η χειραψία!!

Ακυρώθηκε ξανά η χειραψία!
Το κλίμα… δυναμιτίζεται ξανά! Η Πρέμιερ Λιγκ, με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης, ακύρωσε την καθιερωμένη χειραψία των ποδοσφαιριστών πριν την πρώτη σέντρα της αναμέτρησης της Τσέλσι με την ΚΠΡ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που ο Άντον Φέρντιναντ εμφανίζεται αμετάπειστος, όσον αφορά το ενδεχόμενο να αφήσει την προσωπική του κόντρα με τον Τζον Τέρι εκτός γηπέδου, η διοργανώτρια αρχή δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και να γίνουμε μάρτυρες περιστατικού όπως αυτό με τον Σουάρες και τον Εβρά που «τσαλάκωσαν» το κύρος της Πρέμιερ Λιγκ στο πρόσφατο παρελθόν, η ακύρωση της καθιερωμένης χειραψίας ήταν η πιο εφικτή λύση. Με επίσημη ανακοίνωσή της, η Πρέμιερ Λιγκ γνωστοποίησε πως για ακόμη μια φορά, η χαιρετούρα… αναβάλλεται.

«Έπειτα από συζητήσεις που έλαβαν χώρα ανάμεσα στις δύο ομάδες και την Πρέμιερ Λιγκ, το απόγευμα της Πέμπτης, αποφασίστηκε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος χαιρετισμός ανάμεσα στις ΚΠΡ και Τσέλσι πριν τη σέντρα του μεταξύ τους αγώνα για την 36η αγωνιστική του πρωταθλήματος, την προσεχή Κυριακή» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: