Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ραντεβού… αποχαιρετισμού!!

Ένα από τα θέματα που μπορεί να διακρίνει κανείς ξεφυλλίζοντας την ατζέντα της διοίκησης είναι και αυτό του Μανουέλ Μασάδο και δη, το μέλλον του στον κιτρινόμαυρο πάγκο.
Εν πολλοίς, η αποχώρησή του θεωρείται δεδομένη, ωστόσο για να συμβεί αυτό και η διοίκηση να καταλήξει στην απόφασή της πρέπει πρώτα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Πορτογάλο. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο προπονητής το μέλλον του Άρη δεν εξαρτάται από αυτόν, παρά την θετική συγκομιδή, βαθμολογικά, που είχε από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία. Την ίδια στιγμή, στελέχη του Άρη αφήνουν να εννοηθεί πως οι μέρες του 56χρονου είναι μετρημένες, αν και πρώτα θα πρέπει να γίνει το ραντεβού μαζί του και με τους συνεργάτες. Εφόσον καθίσουν στο ίδιο τραπέζι., ακούσουν τις απόψεις και τις σκέψεις του Μασάδο για το μέλλον, θα αποφασίσουν για το τι επρόκειτο να γίνει Να θυμίσουμε πως ο Μασάδο είχε υπογράψει τον Γενάρη συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι στα αποδυτήρια του Άρη δεν είναι και λίγοι εκείνοι οι οποίοι δεν επιθυμούν την αποχώρηση του Πορτογάλου. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία, αντικαθιστώντας τον Πρόμπιερτς, κατάφερε να αλλάξει άρδην το κλίμα, προς το καλύτερο, να δώσει ευκαιρίες σε όλους και κυρίως να κερδίσει τους παίκτες, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Τι ισχύει για Καστίγιο

Ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα που η διοίκηση «τρέχει» φήμες αναφέρουν ότι εξετάζεται σοβαρά και ο αγωνιστικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν και το πώς θα μπορέσει η διοίκηση να περικόψει έξοδα. Ανάμεσα σε αυτά… τα έξοδα συγκαταλέγεται και ο Νέρι Καστίγιο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι θα κληθεί να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίου. Προοπτική για την οποία σχολίαζαν στωικά πρόσωπα από το περιβάλλον του παίκτη ότι: «πώς είναι δυνατό να ανοίξει μία τέτοια κουβέντα από τη στιγμή που στον Νέρι οφείλονται σχεδόν στο σύνολο τους τα χρήματα της φετινής χρονιάς».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: