Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες ο Νέτο!!

Ο Ντάρσι Νέτο θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τον Άρη, μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα. Είναι κάτι που το θέλει ο ίδιος, θεωρώντας ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει κλείσει. Το που θα συνεχίσει την καριέρα του στη παρούσα φάση δεν είναι γνωστό. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει επιλογές.
Ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες ο Νέτο
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες η Ομόνοια φαίνεται να θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ενδιαφέρον που υπήρξε και τον Γενάρη από τους Κύπριους για τον Βραζιλιάνο αμυντικό. Όμως η Ομόνοια δεν είναι η μοναδική Κυπριακή ομάδα που τον "γλυκοκοιτάζει". Και άλλοι μεγάλη σύλλογοι της μεγαλόνησου τον έχουν στη λίστα τους και ίσως κινηθούν για την απόκτηση του. Πέρα όμως από την Κύπρο υπάρχει και η Βραζιλία.
Ο επαναπατρισμός είναι πολύ πιθανός για τον Νέτο, μιας και δεν θα είναι δύσκολο για αυτόν να βρει ένα καλό συμβόλαιο στη πατρίδα του. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που οι ομάδες της Βραζιλιάς δαπανούν χρήματα.Το καλό για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αν επιλέξει κάποιο σύλλογο της πατρίδας του είναι ότι θα βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του. Αυτός μάλιστα ο παράγοντας θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση του.
Όπως και να ΄χει το σίγουρο είναι ότι τον Ντάρσι Νέτο δεν θα το ξαναδούμε ντυμένο στα κίτρινα. Θα πει τώρα κάποιος πως θα φύγει αφού έχει συμβόλαιο με τον Αρη; Εμπόδιο, που κάθε άλλο παρά αξεπέραστο είναι. Το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να τα βρούν στο οικονομικό(να χαρίσει ο Νέτο κάποια χρήματα που του οφείλονται για να μείνει ελεύθερος), ενώ και ο Αρης θα γλιτώσει την επόμενη σεζόν ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια.
Την Δευτέρα ή το αργότερη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο Βραζιλιάνος θα αναχωρήσει για την πατρίδα του για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ίσως τον ξαναδούμε στη "πρώτη" προπόνηση της νέας περίοδου, όχι όμως για να ακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας.
Πηγή: allaboutaris.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: