Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δεν τρομοκρατείται από τις επιθέσεις η UEFA!!

Δεν τρομοκρατείται από τις επιθέσεις η UEFA
Δεν προκαλούν φόβο στην UEFA οι τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ντνίπρο, της Ουκρανίας, ενόψει του ερχόμενου Euro. Καθησυχαστικές οι ουκρανικές αρχές για άμεσα αποτελέσματα στις έρευνες.

Την Παρασκευή (27/4) πραγματοποιήθηκαν τέσσερις εκρήξεις σε δημόσιους χώρους της πόλης και είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 27 ανθρώπων, ανάμεσά τους και εννιά παιδιά. Οι τοπικές αρχές θεωρούν πως είναι τρομοκρατικά χτυπήματα και έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες για εύρεση των ενόχων.

Η Ντνίπρο αρχικά είχε αποφασιστεί να φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης, ωστόσο το 2009 είχε αντικατασταθεί από το Χάρκοβο. Η ανησυχία, όμως, προκύπτει καθώς απέχει μόλις 390χλμ. από το Κίεβο, την πόλη που θα διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

«Η αρμόδια επιτροπή της UEFA έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά που συνέβησαν σήμερα (27/4) και περιμένει τα αποτελέσματα από τις έρευνες που θα διεξάγουν οι τοπικές αρχές. Οι καταστάσεις αυτές, δεν αλλάζουν καθόλου την εμπιστοσύνη που έχει η διοργανώτρια αρχή στα μέτρα ασφαλείας, τα οποία θα διασφαλίσουν ένα άκρως εορταστικό τουρνουά το καλοκαίρι», ήταν η επίσημη τοποθέτηση από το Υπουργείο Έκτακτων Aναγκών της Ουκρανίας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: