Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αντριάν: «Τίποτα περισσότερο»

Αντριάν: «Τίποτα περισσότερο»
Χαρούμενος με τη νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης επί της Βαλένθια (1-0) είναι ο Αντριάν Λόπεθ, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε στον χθεσινό επαναληπτικό αγώνα σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του στην τελική φάση του Europa League.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Δε θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa League. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στο γήπεδο και ανταμειφθήκαμε με ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός των «ροχιμπλάνκος» και συνέχισε:

«Ξέραμε πως οι παίκτες της Βαλένθια θα ξεκινήσουν έχοντας επιθετικές προθέσεις οπότε ήταν σημαντικό να αντέξει η άμυνά μας από την αρχή. Καταφέραμε να κρατήσουμε το 0-0 και φτάσαμε εμείς στη νίκη με το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο στο Βουκουρέστι στις 9 Μαΐου και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είναι ενθουσιασμένος που ο τελικός θα είναι ισπανική «υπόθεση»:

«Λέει πολλά για το ισπανικό πρωτάθλημα το γεγονός πως δύο ομάδες έφτασαν στο τελικό του Europa League. Θα είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: