Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

"Έχει τον τρόπο στα play-off ο ΠΑΟΚ"

O υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στον "Libero 107,4" για την κατάσταση της ομάδας, για τυχόν τραυματισμούς και πως αντιμετωπίζει την πρόκληση των play-off
"Έχει τον τρόπο στα play-off ο ΠΑΟΚ"
"Από τραυματισμούς δεν έχουμε κάτι το σοβαρό, υπήρξε ένα θέμα με τον Λάζαρ αλλά δεν είναι κάτι σημαντικό και εκτός απροόπτου όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του κ. Μπόλονι στα play-off. Είναι από τις λίγες φορές που ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πλήρης και ο κ. Μπόλονι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με μια ήττα από τον Λεβαδειακό και δεν ξέρω αν θα κάνει καλό ή κακό στην ομάδα, αυτό που ξέρω είναι ότι χρειάζεται πολύ σωστή διαχείριση από την πλευρά της ομάδας.
Είναι μια ειδική διαδικασία τα play-off και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας την γνωρίζουν πολύ καλά. Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια που παίρνει μέρος στα play-off και έχει δείξει ότι έμαθε να χειρίζεται σωστά την κατάσταση. Αντιμετωπίζει σωστά τα παιχνίδια και συλλέγει τους πόντους που χρειάζεται. Το πρόγραμμα των αγώνων μπορεί να είναι ευχή ή κατάρα για κάθε ομάδα και όλα εξαρτώνται από το πως θα διαχειριστείς τα παιχνίδια και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τον τρόπο"
Για την κυκλοφορία των μίνι διαρκείας :
"Δυστυχώς είναι λίγες οι μέρες που έχουμε στην διάθεση μας καθώς άργησε η κλήρωση των αγώνων και τώρα πρέπει να προλάβουμε να εξυπηρετήσουμε και τους κατόχους διαρκείας αλλά και τους υπόλοιπους. Όλη αυτή η διαδικασία είναι ένα στοίχημα για μας και θα φανεί επίσης και η τάση για την κίνηση των διαρκείας το καλοκαίρι. Αυτή την εποχή έπρεπε να βρεθεί ένα οικονομικό κίνητρο και πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ το έδωσε στον κόσμο του αλλά δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, επηρεάζουν πολλά πράγματα όπως η διάθεση του κοσμου, η οικονομική συγκυρία, οι στόχοι της ομάδας. Πιστεύω όμως ότι ο κόσμος θα συσπειρωθεί πάλι γύρω από την ομάδα και σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές θα έρθει στο γήπεδο. Πτώση εισιτηρίων είχαν φέτος όλες οι ομάδες αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα βρει τον τρόπο να μείνει συσπειρωμένος"
Τέλος, ο κ. Κυριάκος ρωτήθηκε και το επενδυτικό ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες :
"Για αυτό θα μιλήσει ο πρόεδρος στην αυριανή συνέντευξη Τύπου και θα πει για όλες τις επαφές που έχει κάνει έως τώρα, κρυφές ή φανερές. Αυτό που μπορώ να πω εγώ τώρα είναι ότι πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, ο ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι ταλαιπωρήθηκε και πρέπει να προσέξουμε τον αποπροσανατολισμό και την εκμεταλλεύση της ελπίδας του κόσμου, που δεν είναι καθόλου καλό. Δεν κρίνω τις προτάσεις που έχουν γίνει αλλά θα πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι από όσα έγιναν τις προηγούμενες φορές. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά και περιμένουμε να δούμε τις πράξεις των εμπλεκομένων πλευρών. Το πιο σημαντικό είναι να μην απροσανατολιστεί η ομάδα στα play-off και έχουμε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, Ευτυχώς όμως η διοίκηση έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες της ομάδας, υπάρχει συνεχής ενημέρωση και αυτή είναι η άμυνα του ΠΑΟΚ σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, τα υπόλοιπα θα τα ξεκαθαρίσει αύριο ο πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: