Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Το FOX ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ!!

Η διοίκηση της Λίβερπουλ έδωσε το πράσινο φως στο αμερικάνικο τηλεοπτικό κανάλι «Fox Soccer Channel» να τραβήξει πλάνα, ακόμα και στα αποδυτήρια, για την δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων.
Το FOX ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Λίβερπουλ
Το ντοκιμαντέρ θα ονομάζεται "Our Liverpool: Never Walk Alone" και θα περιέχει τόσο το παρασκήνιο των reds στον τελικό του Κυπέλλου με την Τσέλσι όσο και την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική τον Ιούλιο. Θα προβληθεί στις ΗΠΑ το φθινόπωρο και στην συνέχεια και σε άλλες χώρες.
Η ιδέα για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ ανήκει στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ που ελπίζουν με αυτό τον τρόπο να κάνουν την ομάδα δημοφιλέστερη στο εξωτερικό και συνεπώς να αυξήσουν τα εισοδήματα της.
«Προέρχομαι από μια χώρα όπου οι οπαδοί όσο περισσότερα μαθαίνουν για τα εσωτερικά θέματα της ομάδας, τόσο περισσότερο ενδιαφέρονται για αυτή. Δεν φοβάμαι να αποκαλύψουμε ορισμένα παρασκήνια γιατί με αυτόν τον τρόπο και οι παίκτες θα είναι πιο προσεκτικοί. Μας ενδιαφέρει να έχουμε εισοδήματα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γ., η Αρσεναλ και η Τσέλσι και με αυτό το ντοκιμαντέρ μπορεί να κερδίσουμε περισσότερους φίλους», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος της Λίβερπουλ, Τομ Ουέρνερ.
Πάντως για να γίνει η Λίβερπουλ δημοφιλέστερη στις ΗΠΑ θα πρέπει το κοινό να καταλαβαίνει τι λένε οι πρωταγωνιστές και σίγουρα στην περίπτωση του Κένι Νταλγκλίς θα χρειαστούν κάποια μικρή βοήθεια. Με την βαριά σκωτσέζικη προφορά του ελάχιστοι θα είναι σε θέση να τον κατανοήσουν.
«Θα χρειαστούμε μάλλον υπότιτλους για τον Κένι», είπε αστειευόμενος ο πρόεδρος του Fox Sports.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: