Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Η αρχηγία ωρίμασε τον Φαν Πέρσι»

«Η αρχηγία ωρίμασε τον Φαν Πέρσι»
Το γεγονός πως ανέλαβε την αρχηγία της Άρσεναλ έχει βοηθήσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να γίνει ακόμα καλύτερος παίκτης, δήλωσε ο προπονητής των «κανονιέρηδων» Αρσέν Βενγκέρ.

«Έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του αρχηγού εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και πιστεύω πως έχει ενισχυθεί η αποφασιστικότητά του. Ακριβώς επειδή νιώθει πιο υπεύθυνος η δέσμευσή του με την ομάδα έγινε ακόμα πιο δυνατή. Το ότι ανέλαβε την αρχηγία τον βοήθησε να ωριμάσει ως παίκτης», ήταν τα λόγια του 62χρονου τεχνικού.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού το προηγούμενο καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Σεσκ Φάμπρεγας και έχει ανταποκριθεί επάξια στην εμπιστοσύνη που του έδειξαν, πραγματοποιώντας μία σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Ο 28χρονος επιθετικός βραβεύτηκε και ως ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς στην Αγγλία, τίτλο που του απένειμαν τόσο οι συνάδελφοί του όσο και οι εκπρόσωποι του Τύπου, και ο Αλσατός τεχνικός είναι πολύ χαρούμενος με το γεγονός πως ο παίκτης του χαίρει τέτοιας αναγνώρισης:

«Προσωπικά θεωρώ πως για να είναι κάποιος αρχηγός ομάδας, πρέπει να είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Μόνο έτσι σε σέβονται οι συμπαίκτες σου. Και αυτό ο Φαν Πέρσι είναι εξαιρετικός παίκτης».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: