Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Βελλίδης του Διαγόρα κοντά στον Aρη?


Ο Βελλίδης σε προσπάθεια του Στην προσπάθεια να ενισχυθεί με εναλλακτικές λύσεις στη θέση του τερματοφύλακα, ο Αρης προχωρά στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Διαγόρα, Μάρκου Βελλίδη. Οι κίτρινοι φαίνεται ότι έχουν στραφεί για τα καλά στην ελληνική αγορά, εντοπίζοντας ποδοσφαιριστές από κατηγορίες κατώτερες της Σούπε Λιγκας, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι δουλεύουν καλά και στο σκάουτινγκ, όπου ενεργοποιείται ο Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ο Βάσκεθ της Ουέλβα

Ωστόσο, ένας ποδοσφαιριστής που αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες και αφορά στην ισπανική αγορά, προσφιλέστατη για τον Αρη, ο Χεσούς Βάσκεθ της Ουέλβα, είναι στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αν και έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, φαίνεται ότι θα αποκτηθεί από τον ’ρη ως ελεύθερος. Η Ουέλβα θα τον αποδεσμεύσει και ο Κούπερ μάλλον έχει ανάψει το πράσινο για την απόκτησή του.

Κάτι τρέχει με το Νάτσο

Στο μεταξύ, ο Νάτσο Γκαρσία σε δημοσιεύματα στην πατρίδα του, στη Βολιβία, δείχνει προβληματισμένος με το μέλλον του στον Aρη. «Δεν ξέρω αν θα μείνω στον Aρη», φέρεται να έχει δηλώσει, αν και διατηρεί συμβόλαιο με τους κίτρινους για δύο ακόμη χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: