Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Τραυματίστηκε και ο Νίνης


Φάση από το φιλοκό των Ελπίδων με τους Νέους Νέο πρόβλημα προέκυψε στις τάξεις της Εθνικής ομάδας. Μετά τον Μιχάλη Σηφάκη που χτύπησε στο παιχνίδι με την Βόρεια Κορέα, την Τετάρτη το πρωί τραυματίστηκε και ο Σωτήρης Νίνης. Ο μέσος του Παναθηναϊκού χτύπησε στο γόνατο, όμως το ιατρικό επιτελίο δεν ανησυχεί.

Ο Νίνης πλέον θα κάνει θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης. Παράλληλα θεραπεία κάνει και ο Τοροσίδης ο οποίος αναμένεται να είναι έτοιμος στο φιλικό με την Παραγουάη.

Από την προπόνηση της Τετάρτης απουσίαζε ο Φάνης Γκέκας, ο οποίος και πήγε στην Γερμανία προκειμένου να παρουσιαστεί και επίσημα από την διοίκηση της Αιντραχτ Φρανγκφούρτης, καθώς θα φοράει την φανέλα της την νέα περίοδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Χαριστέας έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για την αυτοπεποίθηση που δείχνει στα παιχνίδια της Εθνικής, σε αντίθεση με αυτά της Νυρεμβέργης: "Στην Εθνική ο προπονητής μου με εμπιστεύεται, ενώ αυτό δεν συνέβαινε στη Νυρεμβέργη", απάντησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: