Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Δερμιτζάκης: «Υπάρχει ενδιαφέρον, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να μιλήσει με τον Πανθρακικό»

http://www.novasports.gr/media/59691.jpgΟ προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης κατά την διάρκεια της απολογιστικής συνέντευξης τύπου που έδωσε στην Κομοτηνή, ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», με τον Έλληνα τεχνικό να υπογραμμίζει: «Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και με τιμάει ως άνθρωπο και ως προπονητή. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή όταν επίσημα δεχθεί μία πρόταση από μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να αρνηθεί. Υπάρχει συμβόλαιο με τον Πανθρακικό, μου έκαναν την τιμή να αναλάβω την ομάδα και έτσι για οποιοδήποτε ενδιαφέρον πρέπει να γίνουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο διοικήσεις, τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση του Πανθρακικού. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, αν υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, θα έρθουν σε συζητήσεις οι διοικήσεις για να βρεθεί η λύση. Άλλο υπάρχει ενδιαφέρον και άλλο τελειώνω μία υπόθεση. Πιστεύω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει».
Επίσης ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε: «Οι ομάδες ίσως να ζητάνε πιο οικονομικές λύσεις, αλλά υπάρχουν παιδιά που βγαίνουν και έχουν παρακολουθήσει σχολές, έχουν τις βάσεις. Δεν θέλω να αναφερθώ στον ΠΑΟΚ ή σε μένα. Καλώς οι ομάδες πάνε σε τέτοιες λύσεις, γιατί έχουν τέτοιες γνώσεις που μπορούν να τα βγάλουν εις πέρας. Σίγουρα ο κόσμος ζητάει μεγάλα ονόματα, αλλά ποτέ ένα μεγάλο όνομα δεν εξασφαλίσει την σίγουρη επιτυχία, απλά μειώνει την επικινδυνότητα».
Για το αν νιώθει έτοιμος να αναλάβει μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ που έχει και τις υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League τόνισε: «Βεβαίως και νιώθω έτοιμος, όπως ένιωθα πάντα. Δεν αισθάνομαι ότι μία πρόταση από μία τέτοια ομάδα είναι ρίσκο. Το ρίσκο είναι για τους ικανούς. Αλλιώς αν δεν ήθελα το ρίσκο, θα καθόμουν σπίτι μου και θα γινόμουν δημόσιος υπάλληλος» και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος αυτός που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ένα μεγάλο όνομα, εν μέρει έχει δίκιο. Αλλά θα πρέπει να αμείβεται αδρά. Και αυτές τις εποχές υπάρχουν δυσκολίες. Βέβαια δεν πιστεύω ότι είναι μόνο αυτό, απλά θεωρώ ότι είδαν κάποια στοιχεία και θέλουν να επενδύσουν πάνω σε αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: