Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ο Επαλέ και οι... φευγάτοι


Ο Γιάκομπ άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή Αλλοι φεύγουν κι άλλοι έρχονται. Οι φήμες είναι έντονες για ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή ή που μπορούν να μείνουν με τον ίδιο τρόπο ελεύθεροι. Επίσης, αναφέρεται ότι ο Πανιώνιος ενδιαφέρεται για τον Ιάκομπ και έχει καταθέσει πρόταση 300 χιλιάδων για να τον αποκτήσει, πράγμα που φαίνεται αρκετά δύσκολο...

Ο Παπαζαχαρίας αναφέρεται στα ρεπορτάζ του Αρη και του Ατρομήτου. Ο Επστάιν έχει αποχωρήσει και τέλος ο Κομπαγιάσι είναι κι αυτός στο στόχαστρο της Λάρισας. Το σκηνικό είναι αρκετά άβολο για τη διοίκηση του Ηρακλή που έχει προχωρήσει σημαντικά σε συζητήσεις με τον Ζοέλ Επαλέ.

Ο Επστάιν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, καθώς ενημερώθηκε από τη διοίκηση να έρθει να εισπράξει τα οφειλόμενα και να συζητήσουν οι δύο πλευρές το τι μέλλει γενέσθαι στη συνεργασία τους. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή τονίζει ότι ο Επστάιν θέλει να αποχωρήσει, ενώ οι "κυανόλευκοι" τηρούν στάση αναμονής και περιμένουν να μιλήσουν πρώτα με τον ποδοσφαιριστή και μετά να βγάλουν τα οποιαδήποτε συμπεράσματα.

Επαφή με Επαλέ

Ο Γιάννης Τάκης συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο του Καμερουνέζου και του κοινοποίησε το ενδιαφέρον του Ηρακλή για τον 32χρονο μεσοπειθετικό. Υπάρχουν προς το παρών σημαντικά οικονομικά εμπόδια αλλά, υπάρχει διάθεση να ξεπεραστούν.

Η πρώτη επαφή έγινε σε ικανοποιητικό κλίμα και δεν αποκλείεται να έχει αίσιο τέλος. Ο Επαλέ σύντομα θα έρθει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές και για να συζητήσει το ενδεχόμενο επιστροφής στο Καυταντζόγλειο.

"Καθημερινά τα μηνύματα που παίρνω από τους φίλους του Ηρακλή είναι πάρα πολλά. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Απίστευτο. Είτε μέσω του Ίντερνετ είτε με τηλεφωνικές κλήσεις που δέχομαι, μου δείχνουν πόσο πολύ θέλουν να επιστρέψω. Με έχουν συγκινήσει", ανέφερε ο Καμερουνέζος, ο οποίος επανέλαβε: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επιστρέψω. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μην κυνηγάω κάποιον για να πάρω τα χρήματά μου. Στη Γερμανία βρήκα την ηρεμία μου, και γι' αυτό με ενδιαφέρει κυρίως να υπάρχει συνέπεια από τη διοίκηση και όχι τόσο τα χρήματα που θα μου προσφέρουν".

Τρία αθλητικά κέντρα

Στην Αυστρία βρίσκεται ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, με σκοπό να επιθεωρήσει τρία αθλητικά κέντρα που έχουν προταθεί στην ΠΑΕ, για την πραγματοποίηση του τρίτου σταδίου της προετοιμασίας. Ο σλοβάκος τεχνικός εξετάζει τόσο τους χώρους των αθλητικών κέντρων όσο και τα φιλικά παιχνίδια που μπορεί να δώσει εκεί η ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: